- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
s3nsitivity #63 üzenetére
Végig ócsároltad a wp-t. Nem személyeskedés. Pofád meg neked van. A helyesírásommal pedig nem hinném, hogy bármi probléma lenne. De nem lehet mindenki tökéletes. Legközelebb a kedvedért odafigyelek, hogy pár space-t kijavítsak egy fórumos hozzászólásban, aminek akkora jelentősége van a véleményem szempontjából, hogy most össze fog dőlni a világ. Gondolom Te is virtuális gépeket szerettél volna futtatni a telefonodon... Ezért nem felelt meg a wp alkalmazáskínálata.
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #63 üzenetére
a pofad lapos , az mar szemelyeskedesnek szamit(szerintem) meg annyit akartam, hogy a nexus 5 is jol ossze van rakva LGhez kepest, de a kameraja lofing, a hangszoroja kihangositva egyenlo a nullaval, kijelzoje szinten gyengebb minosegu mint a 930on , en nemtudom nallad milyen 930 volt , lehet valami kinai
beta applikaciok? nem mondanam beta appok Androidra vannak inkabb meg a kuszasag is arra jellemzo ez is egy szempont volt amiert eladtam, en a nexus 5ot a 925el helyeznem egy szintre, de meg azis verne mert nallam a navi sokat szamit , meg a kamera is + hangszoro, hogy halljam legalabb meg amikor hivnak , mert nexus 5el azis nehez volt, de nem vitatom ezt veled csak leirtam a velemenyem.... aztan az nem beta , hogy most kiadtak az apit es nemis irjak ra a kamera szoftverre???
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest