Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz ->Raizen<- #40 üzenetére
Ez van, majd kapjuk, amit kapunk!
-
->Raizen<-
veterán
Ut 2004 bench progi nem működik 80-120 fps között ugrál minden pályán szinte az fps mindent maximumon 32 emberrel. Az alien isolationnak sincs normális benchmark része, az exe elé kell írni valamit és lefut a bench rész, két fájlba logolja txt-be az eredményt és olvashatatlan az egész. Mindent lowon 1280.-ba 45 50 fpsel futott le.
-
Redneck
nagyúr
válasz twollah1976 #38 üzenetére
A szeme? A Steames közvetítés teljesen más. Ő benchelni akar nem pöcsölni, legalábbis nekem az jött le.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
twollah1976
őstag
válasz ->Raizen<- #37 üzenetére
A szemed.
Ha jól emlékszem akkor a Steamben van valami közvetítés.
A Fraps is tud rögzíteni.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
->Raizen<-
veterán
válasz twollah1976 #36 üzenetére
Es ha megyek egy utvonalat mi rogziti az eredmenyt?
-
twollah1976
őstag
válasz ->Raizen<- #35 üzenetére
Elindítod a játékot és az első pályán mész egy útvonalat.
-
->Raizen<-
veterán
válasz twollah1976 #34 üzenetére
De ebben nincs fix benchmark mód. Csak kiirja a dolgokat.
-
twollah1976
őstag
válasz ->Raizen<- #31 üzenetére
-
Fred23
nagyúr
válasz ->Raizen<- #31 üzenetére
Nincs benne sajnos, gondolom, így ki fog maradni. Logolni mondjuk lehetne az eredményeket, aztán abból kiírni táblázatba.
snecy20: Pont ezért lennék rá kíváncsi! Nincs belőle még youtube-on se, de HD 4000-rel azért akad egy ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz ->Raizen<- #29 üzenetére
Ezek elég jók. Egy Quake 3 timedemo és/vagy UT 2004 mondjuk még elférne csak érdekességképp. Utóbbihoz van ilyen is.
-
->Raizen<-
veterán
Monster hunter online, far cry primal, just cause 2 , counter strike source, thief, tomb raider 2013 , shadow of mordor, metro, stalker cop, f1 2016, lost planet 2, resident evil 5,6 gta 5 dirt 3 stormblood lett eddig lemerve. Mit szeretnetek meg hogy megnezzem? Csak a beepitett benches cuccokkal torodom
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Ezt mondom én is. Egy GT640/GT740/GTX750/GT1030-cal lenne érdemes összehasonlítani.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Fred23
nagyúr
válasz ->Raizen<- #6 üzenetére
970-et akár ki is hagyhatod, a HD 530-at meg én is teszteltem már sokat, szóval nagyjából tudom, mi várható; ettől függetlenül kíváncsian várom az írást!
Tomb Raider (2013) lesz esetleg? DOOM? Valamelyik Assassin's Creed? Black Flag még elmegy vele, Unity már felejtős. Szóval mikor kapjuk a játéklistát?
-
8th
addikt
Vásárlás előtt átfutottam a nagyobb pc-s csoportokat facebookon és ott is 16ezertől indult az ára.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
Redneck
nagyúr
válasz elfelejtette #21 üzenetére
Igazad van, de almát körtével elég nagy baromság. Ha egy belépő dVGA lenne a 970 helyett, lenne értelme de így nem sok.
-
8th
addikt
Én 15k-ért vettem jófogáson két hónappal ezelőtt. FB számtech. témájú csoportokban is körbenéztem ott is 16k körül mozgott az áruk.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
Viktor77
titán
válasz elfelejtette #21 üzenetére
Hát ja.
"Össze fogom hasonlítani" Nem, nem fogod. Ugyanis nem lesz mi alapján.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
elfelejtette
veterán
Az összehasonlításnak a lényege pont az azonos körülmények létrehozása. Mert így csak két egymástól független tesz lesz. Így ez olyan, mintha az olimpián a gyengébb versenyzők a 25m-es medencében is úszhatnának...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Pécsi gyerek
addikt
Én a pentium g4560 igp-jével elvoltam fhd-n amíg 2 hónap múlva meg nem vettem az Rx 460 am.Gta5,Tomb raider 2013,Mortal kombat komplette edition,stb játékokat is elvitte türhetően.2×4 gb ddr4 2400 mhz-el.Persze ég és föld a kettő teljesítménye.Vissza nem váltanák
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
-
8th
addikt
válasz ->Raizen<- #12 üzenetére
Nem kell ahhoz komoly vga. Egy GT 1030 beállítástól és felbontástól függetlenül köröket ver még a legjobb legerősebb IGP-re is. Használtan 14-16k-ért is van már több év kisker. garanciával. Sosem értettem az IGP-vel szerencsétlenkedőket.
-
BoB
veterán
Viszont akkor ez egyáltalán nem összehasonlítás lesz hanem egy szimpla "HD530: mennyire szar grafikával játszhatóak még a játékok?" teszt. Teljesen felesleges így mellétenni a 970-et mert az égvilágon semmi értelme.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Redneck
nagyúr
Kíváncsi vagyok! Akik azonos teszteket akarnak nem értem mit gondolnak. Ennek az IGP-nek bőven elég a 720p meghajtása...
-
Med1on
aktív tag
Egy jó játék minimális grafikai beállítások mellett is jó játék marad, én kifejezettem várom a tesztet.
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
->Raizen<-
veterán
válasz twollah1976 #5 üzenetére
Igy van, le van sajnalva az intel az igp miatt, pedig bizony kepes futtatni nagyon sok jatekot jatszhato ertekekkel. Akinek nincsen penze es szeret nosztalgiazni neki elegseges lehet.
-
->Raizen<-
veterán
Ez egyfajta viszonyitas lesz. Mindket versenyzo a sajat terfelen lesz megmeretve. 970 fhd-ra lett tervezve szerintem, a hd 530 meg HD felbontasra max. Dual channel 2400 mhz ramokkal lesz tesztelve.
A hd graphics 720p ben mindent lowon, offolva lesz letesztelve.[ Szerkesztve ]
-
twollah1976
őstag
Pár hete még az Intel HD Graphics 530-cal FullHD-ban (minden levéve LOW-ra, lebutítva) játszottam a Doom-mal.
Egy, két helyen beesett a FPS a béka segge alá, ettől függetlenül aki:
- koca játékos,
- jelenleg nincs pénze VGA-ra,
- nem szeretne VGA-t venni,
azoknak bőven elegendő.Én szűk egy év után vettem egy 1050 Ti-ot, hogy azzal váltsam le az 530-at, hogy kiélvezzem a Doom látványvilágát.
Sok ember itt a fórumon szinte elvből köpködi az Intel HD Graphics-ot.
Kijön egy hír, hogy friss Intel HD Graphics driver jött ki és a kommentek között megy a habzó szájjal való röhögés, hogy az Intel gyorsított a driveren.
Pedig anno amikor i7 2600-am volt benne az Intel HD Graphics 2000, azzal is jó 2-3 hónapig játszottam.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Viktor77
titán
G4400-ban lévő 510-zel fHD lehet WoW-ozni, minden minimumon és csak quest meg 5 fős. Raiden elhasal, bár én nyomtam, mert tudtam mire számítsak (akár 5fps) egy 8750M után.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
DR|FTK|NG
veterán
-
PuMbA
titán
RAM dual channel lesz?
-
nullpoint
őstag
Miért nem lehet korrektül összehasonlítani? Minek a teszt ha sosem tudjuk meg belőle azt hogy mit tud a két kártya azonos beállítások mellett?
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest