Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Na ez már jól hangzik

-
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Elég okádék lett. Mostmár csak az a kérdés, hogy Bethesda unta meg a when its done-t, és kiadatta a gecibe, vagy tényleg ennyire szarnak ránk id-nál....
-
WongFeiHong
senior tag
Steam-en fel vannak háborodva miféle selejt ez. Ma jött ki amúgy.

Jelenlegi hibák:
Issues:
No Custom settings for Video Cards
No Console command Read here to enable the console key: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2154191 & via config file here http://forums.steampowered.com/forum...7&postcount=89
No Vsync options - Results in screen tearing - Forcing Vsync causes the game to crash the drivers and game(AMD)
Unable to skip intros??? To disable the intro videos put this "+set com_skipIntroVideo 1" in the launch options of Rage Via Steam.
Mouse acceleration?
Can't use Crossfire or SLI..
Bad FoV for PC's - Short-term solution: FOV adjustment howtoBugs:
Texture Streaming is bad and slow - http://www.youtube.com/watch?v=N7Ch6TX-Cbs&hd=1
Missing/blinking textures...
Game crashes when exiting the Arc.
LoD issues(popins dispersing items)
Crashing after intro video
Audio stuttering and not blending properly.
Occasional Artifacts appearing- http://img812.imageshack.us/img812/9...0322215294.jpg
Low Frame rates with occasional fps spikes
Loading saves causes videocard drivers to crash...
Game Fails to start with error code #51. -
LLKobe
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Hű, ebből aztán sok következtetést lehet levonni... Arra nem gondoltál hogy :
1. Még meg sem jelent, milyen hack-el crack-el megy ez a játék?
2. Mivel még meg sem jelent a driverek sincsenek rendesen felkészítve rá? -
WongFeiHong
senior tag
Itt van a pc csoda! A full optimalizált kis karikon is 60fps-el futó drágaság
http://www.youtube.com/watch?v=N7Ch6TX-Cbs&hd=1
De igazam volt hogy egy optimalizálatlan bughalmaz lesz. És lett...

A "fos" konzolokon meg tökéletesen fut. Mindez az ID-től meg Carmacktől.

Sok-sok update kell mire ez játszható lesz.
-
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Carmacktól ez várható volt. Szerintem manapság az egyetlen olyan engine programozó (ha nem a legjobb!) aki nem közölt idáig olyat ami nem igaz.
-
-
(ÉN)közPONT
őstag
A mai viszonyokhoz képest nem sok ez a követelmény.
-
mariobros
tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
Én nem is tudtam, hogy van ilyen

-
maszi99
őstag
Ez így ok is, de ahogy nézem eljött a terra tárak ideje, a kisebbek mehetnek levesbe lassan.
A terrák már alaptételek lesznek a jövő játékainak létezéséhez
-
zsoltyyy
senior tag
25gb sok, de a többi szerintem baráti. úgy látom, hogy a jóöreg 4850 elég lesz egy ideig.

Ha meg nem, akkor nem játszok majd az új játékokkal...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xman
csendes tag
Nem hiszem, hogy grafikailag áttörést hoz az előzetes várakozásokkal ellentétben. Szerintem se szebb se jobb nem lesz a jelenleg futó játékoknál. Ma klasszikust alkotni pedig esszerűen már nem lehet, úgyhogy ezzel kapcsolatban is az a véleményem, hogy egy szép játék lesz a sok közül. Az , hogy kis gépen fusson , mindenképp üzleti érdekük, hiszen a felhasználók többségének nincs csúcskártyája, ezt a baklövést elkövette a CRYSIS 4 éve, ebből mindenki tanulhatott. Szerintem áttörő grafikára az új konzolkorszak eljöveteléig nem számíthatunk. Addig nézegetjük a X360 színvonalú játékokat, de nem is baj, nem a grafika az első, hanem a jól összerakott játék, például a COD sose volt szép, "csak" jó játék. Mégis mindent vitt.
-
Góliát
őstag
Az a 25 GB elég sok.
A többi rendben van! -
dave666
aktív tag
Szép grafika, jó játék lesz a videó alapján

-
-
rankesz
veterán
Reméem mire kijön addigra letudom már a vga gariztatást, már a deus ex-re is nagyon kíváncsi lennék...

-
Silenzio
addikt
Ennyit számít, ha nem DirectX-re írnak játékot?
ll-kobe: az oroszok sokkal veszélyesebbek. A németek könnyen befolyásolható plüssmacik csupán.
Képzeljétek el, mióta megvan az 5850, nem félek a pókoktól.

-
XuChi
addikt
Reméljük Über ultra HD-ban is elmegy a i5 és gtx460 kártyámon

-
-
Glatius
őstag
-
Thome
veterán
Én meg. Félek!
-
$p@rr0w
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
trufa12
addikt
válasz
whiteman0524
üzenetére
jah aztán meg lesünk mint rozi a moziban
mert nem futphenom 2
8 gb ram4870
és majd szaggat full hd ben
mert ez csak annyi hogy ajánlott
hogy fusson
mondjuk kisebb felbontáson szaggatás mentesende oda ken az ember 1920 at neki v netán nagyobbat ugye aki meg teheti és nagy monitorja van v tv je
aztán szaggat ilyen cuccal mint az állat
-
- = Zk = -
félisten
én a kivilágítatlan sodrófáktól félek

-
LLKobe
veterán
Hmm, ennek valami összeesküvés lesz a hátterében... Nekem is ATI van, és szintén tériszonyom van. Mondjuk míg GeForce-om volt, addig a BKV ellenőrökről paráztam...
-
xlife11
senior tag
9600GT-vel van még mitől félnem?

-
Ezek az előre kiírt gépigények sose jelentenek semmit, ezt már megtanulhattátok volna.. de még azok se nagyon, amik a doboz hátuljára kerülnek (pláne, ha a kettő ugyanaz).
-
LLKobe
veterán
Mikor is jelenik meg?
-
$p@rr0w
őstag
Mondjon már valaki egy optimalizálatlan bugos ID játékot (játékélmény nem ide tartozik az szubjektív).
-
Arena87
aktív tag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Abból szempontból igazad van, ha egy textúra túl részletes, ílletve nagy akkor megnöveli számítása igényt, de hogy ezt összekapcsolni optimalizatlansággal az eléggé röhejes és hülyeség is egyben.
Jó pár példa van erre a játék világban és nem a mai játékokra gondolok egy részben.Én bízok Carmack szavában, hogy még egy intel HD integrált igp-jén is elfut a játék és nem lesz gond. Az hogy a játék tele lesz búghalmazzal az már nem érdekel. Azt mindig lehet javítani patch-ekkel.

Úgyhogy szerintem Te is hagyd abba Urban-legend gyártást.
(#145) Misály
Nem, ez azóta van amióta megszületett az emberiség. Nagy különbség!
-
wutuka
aktív tag
,,olyan jó,, hogy bármilyen téma születik a hozzászólók előbb-utóbb veszekedni,személyeskedni kezdenek.Nem lenne jobb egymás véleményét tiszteletben tartani? Csak egy gondolat volt.

-
Ueda
senior tag
Hurrá, még éppen fut a gépemen ! Nem mintha nagy gamer lennék.

-
sto1911
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
"Nem fogok válaszolni mert Téged védenek itt a fórumon engem nem"
Nem vedenek, egyetertenek velem. Gondolkodj el rajta, talan nem veletlenul van ez igy. -
törölt tag
Hát ez még a laptopomon is elfut, ugyanez a konfig mint az ajánlott csak 9600GT-vel

Nagy a bejárható felület a játékba és viszonylag jol kivan dolgozva azért kell neki a 25Gb
-
sto1911
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Hajlando leszel valaszolni is, vagy csak vagdalkozol ervek nelkul?
-
WongFeiHong
senior tag
troll... a mai divatos szakkifejezés. Tipikus mai fórumpro. Fogadjunk atomra szidod a konzolokat is mert te pc ász vagy. Jajj de úgy fogok röhögni ha a Rage véletlenül egy bughalmaz lesz /persze ne legyen mert én játszani szeretnék normálisan/ és mindenki sir majd itt. Akkor aztán jöhet a sok pro a szakszótárával.
-
Pala
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Ember, te még az optimalizálás / optimalizáltság fogalmakkal sem vagy tisztában.... (Ahhoz képest meg eléggé lazán dobálózol velük....)
-
sto1911
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
En meg a mod elott irtam neked, de meg mindig nem valaszoltal, hogy mi az osszefugges az optimalizacio es a telepitett meret kozott. Valoszinuleg azert, mert nem tudsz mit mondani, mert nincs igazad. Ja, meg mert egy troll vagy.
@(#137) Pala: miutan az idot sem ismeri, ezen nem csodalkoznek.
-
wednesday
őstag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Reccenés nélkül fog neki futni a játék. Hiszen mindig 60fps-hez fog igazodni, menet közben is.
-
mephi666
nagyúr
-
sto1911
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
"Ha azt látom hogy majdnem 30giga hely kell neki az rossz előjel."
Es meg tudod indokolni is ezt a nyilvanvaloan ordito baromsagot? A texturakat/hangokat/atvezetokat/egyeb adatokat hol taroljak? Vagy ne legyen benne csak otfele hang, meg 3 textura mert kulonben 1 gigaval nagyobb lenne, es a szakma szemenkopne oket, mert nem jol optimalizalt? Ekkora hulyeseget reg olvastam...
Egyebkent a mai jatekok tenyleg szarul optimalizaltak, mert ott van a Márijo is, par mega, ehhez kepest a Rage meg 25 gigaval ijesztget.
@(#133) mephi666: mind sz@r!

-
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Mi köze van a tárigénynek az optimalizáltsághoz ? Semmi. És ha egy játék 500 Gigát foglalna, akkor ő már nincs jól optimalizálva, vagy feltehetően rosszul lesz optimalizálva? Ugyan már.
Feltehetően a Mega Texture technológia miatt lesz ilyen nagy a tárigény.
-
WongFeiHong
senior tag
-
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Látom szakértő vagy. Hány programot/játékot írtál?

-
danih
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Ez tipikus példája annak, amikor szar az engine és pl. "kirajzolja" az összes polygont a "falon túl", mégha te azt nem is látod. Állítólag a Crysis2 gépigényét is így emelték fel mesterségesen (mondom állítólag, csak egy cikket olvastam az ügyben).
-
atidzsiforc
őstag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
sztem a megatexture miatt foglal ennyit
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Nem arra
Pl mikor Darth Vaderrel kell menni iszonyú lassulás volt,mintha slow motionben csapkodtam volna a wookie-kat.
Plusz a legkisebb helyeken is beszaggatott. A 2.része már sokkal jobban lett optimalizálva,érdekes már nem is kellett annyi hely se neki. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Ha a TFU-nál a fénykardcsapásonkénti pillanatnyi megállásokra céloztál, akkor az nem szaggatás, hanem szándékos dizájnelem az ütés kihangsúlyozására. Ez amúgy konzolokon is így volt.
-
wednesday
őstag
Elvileg még ennél is nagyobb lenne a játék csak megvágták. A Doom4 elvileg már nem lesz csonkítva.
Az eddigi technikai dolgokról ennél a motornál, azt hámoztam ki, hogy alacsony a gépigénye, viszont sok hely kell neki. Ha ez tényleg így van akkor ez sokkal jobb megoldás, mint fordítva. A megatexture-nak kell a sok hely. -
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Semmi köze a kettőnek egymáshoz (helyfoglalás és optimalizáció).
-
sto1911
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Mi koze van a helyfoglalasnak az optimalizaciohoz?
-
danih
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
A 25 giga hely számomra arról árulkodik, hogy sok a szinkron és az átvezető videó, vagy az egyedi textúra (kb 2 éve olvastam róla, hogy továbbfejlesztett ID-féle megatextúrák lesznek benne). Nálam ez csak jót jelent. Attól még maga a motor lehet optimalizált.
-
fasirTTT
őstag
válasz
whiteman0524
üzenetére
én is ezen gondolkodtam, hogy szerintem nem épp 1 szinten van a 9800GTX meg a HD5550

-
rankesz
veterán
És azt tudja valaki hogy linux támogatás jön-e rá?
-
WongFeiHong
senior tag
Az ajánlott videokarinak kb a 10x-ese kell majd de ne legyen igazam. Lehet jól optimalizált játék lesz ami ritka ma mint a fehér holló.

Bár a 25 giga hely nem erről árulkodik...
-
Glatius
őstag
Tudja-e valaki, hogy Sandybridge -en elkocog-e valamilyen formában?
-
wutuka
aktív tag
Ha ez a gépigény(ajánlott) elviszi a game-t olyan 40FPS körül,akkor az nagyon dicséretes,mert végre szemléletváltozást tükröz.Nevezetesen,hogy nem csak a felső kategória létezik,és a szerényebb lehetőséggel bírók is szórakozhassanak.Persze üzleti érdek is,hogy minél több emberhez eljusson a program.

-
kpal
nagyúr
ha ez a gépigény igaz lesz az szuper

-
Seikai
aktív tag
minimum követelmény: fel tudod telepíteni és el is indul
ajánlott: alacsony beállítások mellett nem fog diaként akadni
-
elmelet45
tag
Szerintem elkér majd egy GTX 460/ HD5850-es karit az extrém grafikához
-
korion
senior tag
ezek után minden pc "gémer"lesz,
mert elindul rajta a játék

-
proci985
MODERÁTOR
hm, és akkor a három és fél éves, elsősorban nem játékra épített gépem még mindig az ajánlott gépigény felett van
.8800gt vs 5550, mint ajánlott: 5550 felépítésfüggően kb a 3850 szintjén van. namost, a 8800gt általában a 3870nél is erősebb volt (10-25%al), viszont amikor a program az AMDnek kedvezett, akkor megfordult a sorrend: pl call of juarezben a 3870 a 8800ultrát ostromolta. szóval motortól függően lehet, hogy jelen esetben tényleg hozni fog egy mezei 5550 egy 9800gtxet.
-
danih
veterán
Integrált videokártya, mint minimum? Ilyet még nem láttam, bár nem érint, de jó lehet ha menne mondjuk egy HD6250-el ellátott netbookon

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A többi rendben van!