Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
yericho800
üzenetére
Az előrendelés nálam csak a Rockstar címekre korlátozódik.
Más kiadóknál-készítőknél amilyen hulladék játékot dobálnak már sok éve... inkább előtesztelem, játszok x órát és ha úgy ítélem meg akkor megveszem. De ha nem tetszik akkor végig sem viszem és el is felejtem gyorsan.
Így voltam A Plague Tale - Innocence-el is ami videók alapján meh volt eléggé... aztán felraktam és uhh ez nagyon jó. Így megy a Steam listámra.
Meg persze van olyan is, hogy adott játék megjelenik, x idő múlva akciózzák és akkor megveszem úgy hogy elő sem teszteltem. Aztán játszok vele adott ideig amíg még élhetek a pénz visszatérítés lehetőségével és ha úgy van akkor élek vele.
Ha ők alfa és béta állapotú játékokat dobálnak elém, akkor én meg előtesztelek és vagy pénzt vissza téríttetek.
-
Puma K
nagyúr
Van 14 napos elállási lehetőséged ha boltban vetted dobozosan számla és csomagolás ellenében.
Plusz a Steam-en kívül pl az Origin-en is van hogy adott időn belül visszakérheted a játék árát... a többi klienst nem ismerem, mert kb ezen a 2 felületem veszem a játékokat... azt is leginkább Steam-en...
-
Puma K
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
+1
Ezt a Rage 2-őt az előtesztelői változatban felraktam... de az első kilépés után el is felejtettem, hogy fent van... annyira semmilyen és érdektelen számomra...
A Mad Max sokkal jobban lekötött és érdekelt mi lesz a következő küldetésben... sőt még a viharokat is vártam, hogy dobozokat tudjak elkapkodni

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest