Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolopele

nagyúr

válasz tool #378 üzenetére

Ki beszélt itt 4k 240 HZ - ről? Én tökéletesen elvagyok a 4k 60HZ - en, soha nem is akartam 60 fps - nél többet egy játékban, számomra nincs különbség mondjuk egy Valhalla, RDR2, Division 2, stb. esetében mozgás terén, ha a 60 megvan stabilan nekem teljesen megfelel ( még a DOOM - ot is úgy játszottam végig, már 60 fps mellett is olyan gyors volt, hogy jojózott a szemem, visszább is vettem a forgási sebességből :D ). Ami miatt mégis feljebb lépek, annak az újabb kártyák az okai, mert elérhetővé válik immáron az, hogy az ember egy 4k 144HZ - es monitort használhasson, és ugyan lehet hogy nem mindig lesz meg még a 80-100 fps sem, de akkor ott a g-sync, az majd segít (kivéve, ha a minimum fps beesik 15 - re a sokszor "remek" optimalizáltságnak köszönhetően) :) Szerintem egyébként minden ember agya, szeme másként érzékel bizonyos dolgokat, van aki 30 fps mellett is simán eljátszogat, és pont úgy nem tűnik fel neki a 60, mint aki 60 - on játszik a 144. A 24" esetében számomra pixelesebb minden FHD - nál, 27 - nél meg pláne, de látod, ebben sem lehetünk egyformák. Az a legjobb, hogy mindenki megveheti magának mindenből a legmegfelelőbbet, igazából nem is értem, miért kell ezért sokszor ekézni a másik embert. Mindenkinek más az igénye, elvárása, az alapján választ :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák