- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Úgy más a leányzó fekvés akkor.
A linken meg átlag fps-ek vannak, szóval ha átlagban annyi, a min. bőven becsúszik 30 alá, ami nekem autós játékban vagy fps-ben már nem nagyon elfogadható.anaqer:
szóval akkor HD5550 még annyit sem bírna. Az, h milyen gépem van, szvsz telejsen irreleváns, ha 2 héttel ezelőtt nézed, egy Trio lett volna benne.Váltogatom a karikat elég gyakran, most épp ez van. De pont amiatt, h váltogatom, sokat kipróbáltam. Pl egy HD5770 teljesen elég 1280-ba, de a DX11 ugyanakkor teljesen megfogja. Metro2033-ban átlagban tol 20-23fps-t, ami nekem játszhatatlan.
Metalfan:
lásd
anaqer-nek a válaszhunfatal:
Te miről beszélsz? Kit érdekel a HD3870? Kit érdekel az 1680x1050? Csöndben maradtál volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest