Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Felhőtakaró

üzenetére Felhőtakaró

üzenetére 
- 

Blindmouse senior tag válasz  Felhőtakaró

üzenetére Felhőtakaró

üzenetéreMivan, elgurult a gyógyszer? 
- 

Felhőtakaró tag válasz  Blindmouse

üzenetére Blindmouse

üzenetéreLOLL Akkor tehát tökmindegy mennyi erő kell a népnek így is-úgyis kifizetnek háztartásonként 300-400 ezer forintot számítástechnikai eszközökre. Az eszközök meg ígyis -úgyis megzabálnak 200-300 Wattot mindamelett a progik ígyis -úgyis B@sznak normálissan futni. 
 MEGALOLL Nemhiába vannak tele a hírek hogy az IT szektor emberhiánnyal küzd régóta. Nemhiába vannak tele a hírek hogy az IT szektor emberhiánnyal küzd régóta. 
 Kezdenek a felszínre emelkedni ennek a hatásai... Én személyszerint az itthoni adatelosztó és informatikai központi gépemben szívesebben használnék ARM csippet. Csak sajnos szoftveres oldalon nem nem lehet maradéktalanul a szám íze szerint kiépíteni a rendszert. Én személyszerint az itthoni adatelosztó és informatikai központi gépemben szívesebben használnék ARM csippet. Csak sajnos szoftveres oldalon nem nem lehet maradéktalanul a szám íze szerint kiépíteni a rendszert. Amolyan itt a piros hol a piros alapon; a mezei parasztokkal fizettetik meg a teljes informatikai fejlesztések költségét.  
- 

#16939776 törölt tag válasz  Blindmouse

üzenetére Blindmouse

üzenetéreAtom C seies-re tesz mindenben 1 lapáttal, annak a folytatása. Szerintem ez már alkalmas arra amire a C-t szánták annó, de a TDP miatt pont kevés lett valós körülmények között. Ez az árán is meglátszik  pl.:C2750 - $171.00 
- 

Sanchez638 addikt "Csak 6DB S-ata? Tudom lehet bővíteni valamilyen formába.. De már talán az első gen i széria is már 6db-al rendelkezik. Ami már néha kevés is. 
- 

Blindmouse senior tag válasz  Felhőtakaró

üzenetére Felhőtakaró

üzenetéreEz az Atom és a X3 közé megy. Tehát oda ahova nem kell sok erő. 
- 

Felhőtakaró tag Milyen piaci szegmensben van létjogosultsága ezeknek a prockóknak? értem ezalatt BANK szektor? Logisztikai központ? Egyetem?  Fizikai kutató központ? Fizikai kutató központ?
- 

Khelben nagyúr Érdekes, hogy szerver oldalon még elég a Broadwell (vagyis a Haswell) technológiai szintje, a "konzumer" piacon meg már két váltás is volt azóta. Ez valahol egyfajta beismerése annak, hogy ezek a sűrű váltások nem hoznak érezhető előrelépést, csak a piac felpörgetésére valók. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- További aktív témák...
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nemhiába vannak tele a hírek hogy az IT szektor emberhiánnyal küzd régóta.
 Nemhiába vannak tele a hírek hogy az IT szektor emberhiánnyal küzd régóta. 
 Én személyszerint az itthoni adatelosztó és informatikai központi gépemben szívesebben használnék ARM csippet. Csak sajnos szoftveres oldalon nem nem lehet maradéktalanul a szám íze szerint kiépíteni a rendszert.
 Én személyszerint az itthoni adatelosztó és informatikai központi gépemben szívesebben használnék ARM csippet. Csak sajnos szoftveres oldalon nem nem lehet maradéktalanul a szám íze szerint kiépíteni a rendszert. 

Fizikai kutató központ?
 Fizikai kutató központ?