Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
Ha azt mondom, hogy ilyen áron jobb játékokat lehet venni, már csak a Steam -en is, az miért is azt jelenti, hogy nem érdekelnek az olcsó játékok? Semmilyen más akcióhoz nem írtam negatív véleményt. Pl. a Civek egyszerűen csak hidegen hagynak, de annak tényleg kb semmit nem csökkent az értéke az évek alatt, ennek ellenére a komplett 4-et is fele annyiért adják mint a Doom 3-at
-
Vistaboy
veterán
Azért az ilyen híreknél, amik valamilyen akcióról szólnak, egyből kibújik a szög a zsákból, hogy kik azok, akiket hidegen hagynak az olcsó játékok.
Az olcsó játéknál csak az ingyenes a jobb, nem igaz?
MOD: No offense, akinek nem inge...
-
Shufny
őstag
"Továbbá egy játék árát soha nem a kora határozza meg, hanem a játékélmény."
Éreztem, hogy ez lesz egyből a válasz. Nem érzem túl jogosnak ezt az ervelést olyan játékoknál, amik kizárólag a technikai újításaiknak köszönhetik a sikerüket.
Szóval az összes ős fps mehet a levesbe. A Quake -ek a Live óta szintén nem sokat érnek. (nem beszélve arról, hogy nem sok jóban lesz része annak, aki 2010 -ben akar elkezdeni Q3-azni). Doom 3 alap ára 20 euro? Azért ez is elég jó vicc. Nem annyira kiemelkedő játék, hogy indokolt legyen 6 év után.(egyébként csak a c&c -kre elfogy az egy kezed, de igaz, hogy azért nem gyakori)
-
Integra
titán
sőt, látom van myst pack is 20 júróért.
lehet, hogy félre olvastam, de asszem nem az összes myst meg uru játékot tartalmazza -
Kb. két kezemen tudom megszámolni azon játékokat, melyeket a kiadók ingyen osztogatnak a kora miatt.
Egyébként meg 7,5 euróért adják a packot, ne mondd, hogy nem éri meg. Még a teljes ára is "csak" 30 euró, amikor épp nincs leárazva. Továbbá egy játék árát soha nem a kora határozza meg, hanem a játékélmény.
-
BalaNce87
addikt
Jogos én egy doom 1-2-ért semmit nem fizetnék, manapság annyit is érnek, az igaz hogy akkoriban jó volt de más is nem is volt, így önmagában nem volt mi közül kiemelkednie. HL1-ből is még kiakarnak sajtolni pénzt, nah meg ott a hl:source, ezek mehetnének ingyenesbe, mert azóta igencsak kinőtte magát a steam és elég sok a választék a bevétel meg annál is több.
-
Shufny
őstag
"A fent felsorolt játékok összértéke 303,24 Euró."
Más kiadók ilyen idős játékokat már ingyen osztogatnak. Elég pofátlanul vannak árazva az iD játékok. Még azt se lehet mondani, hogy a nagy népszerűség miatt. Egyszerűen el vannak tévedve. -
Van külön Quake pack is, az összes Quake (kivéve 4.) benne van, és összesen csak 7.49 euró!
-
Elvileg most du. 6-tól lesz féláron a Fallout3.
(#26) Grifid: a régebbi - Vista előtti - játékok többségéhez a rendszerkövetelményhez Windows XP only van írva. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem fognak futni Vista vagy 7 alatt, de van amelyik nem, ill. ha ha fut is, lehetnek problémák.
-
Integra
titán
a fallout3-at még megvettem volna ha külön van, de pack-ban nem érdekel. maradt a doom3
-
Vistaboy
veterán
Elmúlt 18:00, így lejárt az Oblivion GOTY akció, helyette most a DOOM játékok vannak leárazva 66%-os akciós áron, egészen holnap este 18:00-ig. Részletek a képen:
-
bpx
őstag
persze, jó játék (volt) a doom, quake, hexen, stb., de nagyon eljárt felettük az idő + egyáltalán nem kötnek már le
de pl. a rouge warrior meg eleve elég gyenge játék
szvsz ebből a csomagból, pont hogy csak a bethesda játékokat (fallout 3, morrowind, oblivion) érdemes megvenni, azokat is csak amikor külön-külön lesznek leárazva(#13) rt06: nálam ez egyedül arra a verzióra igaz, amit bneten profilomnál le tudok tölteni (starcraft), ahogy patcheli magát a játék a legújabb verzióra, megint "elromlik"
de ez ugye könnyen orvosolható pl. egy sokak által ismert 3 soros batch fájllal -
sto1911
veterán
"megnyitom a a jobbgomb képernyőfelbontást és utánna el indítom a játékot..." - igen, ez ugy nez ki valamiert mukodik, es rengeteg mas oldschool jateknal is, szemely szerint a Starcraft 1-et es a Neverhoodot probaltam ki igy, es hibatlanul mennek. Ha valaki megmagyarazza, hogy miert javul meg tole, azt meghivom egy virtualis sorre.
-
akangels
tag
Doom II nekem úgy megy win7 en hogy megnyitom a a jobbgomb képernyőfelbontást és utánna el indítom a játékot...akkor nem csak zöld rózsaszín és sárga színből áll a játék hanem nomrálisan megy
igaz nekem nem steam es verzio van meg
de akk is végig játszom mert ps1 en eggyik kedvencem volt
-
Sicilian
addikt
Az egybe pakk biztos nem kéne
-
menalcas
őstag
Nagyon jó ár
-
DeFranco
nagyúr
Talán a fallout 3. A többiért már késő...
-
nkAAA
aktív tag
Az Obliviont be is szereztem ^^
-
x123456
aktív tag
Egy régi Doom v. Quake egyáltalán fut még a mai gépeken?
-
nghost
tag
wow! ez igen! ennyiért már ajándék
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!