Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Pont tegnap merevlemez takarítás közben indítottam rá mégegyszer kb 3-4 hónap után, mert már a pc Alfába is bejutottam...
Hát "2 szóban": 3d WOT,
de óriásit fejlődtek: Akkor még a jelenlegi konfigomon akadt a legalacsonyabb beállításon 20-40 fpssel, tegnap a benchmark 72-őt adott úgy, hogy már szépen néz ki.Játékmenetben tényleg csak annyi, hogy két csapat van és lövik egymást, de vizuálisan nagyon jól néz ki.
Egyedüli űrtől való elszakadása az hogy mindenhol van fel és le... De az ember is ehhez szokott
-
kovsol
titán
Jelentkeztem is a bétára. Kíváncsi vagyok milyen lesz a játék.
Videónak a zene jó hangulatot adott nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Háztartási gépek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- ASUS notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- XBOX ONE S All Digital 1TB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:11.50 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi