- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
-
pyrannha
senior tag
-
pdw
csendes tag
Hehh, gyakorlatilag csak ertelmeset nem tesznek bele...
Pl. mkv support -
nike_
addikt
Az XMB betöltés szerintem aktuális lesz, néha elég sok időt várok egy-egy dologra...
-
Def26
félisten
válasz
TheDragon007 #5 üzenetére
Ez igaz.
-
Def26
félisten
Nem sok minden, de azért mégiscsak update. Olyan infók nem szoktak lenni egy-egy update megjelenésekor, hogy milyen játékok lesznek tőle gyorsabbak? Olyan dologra gondolok, mint pl. a vga drivereknél, hogy javítottak ennek meg ennek a játéknak az optimalizáltságán (vagy mi).
Egyébként nem tudom mi a f@szért nem tudják beleeröltetni a .mkv fájlok lejátszását...
-
Plutor
aktív tag
Nekem még mindig a skype hiányzik róla.
Nem is értem,ha már psp-n is van akkor a Ps3-n miért nincs? -
Lacix29
őstag
válasz
TheDragon007 #1 üzenetére
HDMI-CEC-et úgy látom már sohasem implementálják a PS3-ra.
Pedig jó lenne, hogyha bekapcsolom a PS3-at, akkor a TV is álljon át arra a bemenetre. (Mint régen SCART csatlakozós DVD lejátszóknál) -
TheDragon007
senior tag
Ennyi mindent tud a PS3?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest