Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Link a játékhoz.
[link] -
törölt tag
Úgy lett volna igazán durva ha megcsinálják az egészet, és hamarabb készülnek el a Xen-nel, mint a BM csapata.
-
szupermacs
veterán
Nem ájultam el.
-
ribizly
veterán
Nem sok.
Persze arra jó, hogy lássuk melyik engine lenne a jobb, de a Source 2.0-ban is sokkal több a potenciál, mint amit mutatnak nekünk. Nem optimalizált effekteket meg kár betenni, azt az Unreal engine-nél is sokat látni.
Én már inkább egy folytatást néznék meg (ha nem mintha emlékeznék még bármire az eddigi részekből). -
]Phobos[
senior tag
Jó, meg minden de Black Mesa után lenne értelme?
-
Fred23
nagyúr
Tuti, ki fogom próbálni, de nagy kár, hogy nem az egész készül el így!
-
SP4C3
veterán
Valami más motort, mert UE4 alapokon fekvő játékok borzasztóan futnak...
-
tibaimp
nagyúr
Pedig, ha elkészítenék, a ma oly divatos, remake-et, szerintem tarolnának vele, nulla kockázat, maximális haszon....
-
törölt tag
Én inkább erre várok .
-
Xarina
aktív tag
Jol nez ki nagyon, de igy nem sok ertelmet latom. Az elso fejezet eleg rovid, epp egy demonak felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest