- Egérpad topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter #614 üzenetére
"Akkor sztem ez nálad valami egyedi bug lehet"
Nem egyedi, Opera Next. Szűz USB-ben is tudtam reprodukálni.
"nem kell bizonygatnod, hogy márpedig neked egyszerűnek bizonyult a feladat, elhiszem, hogy ügyes vagy."
Éppen azt bizonygattam, hogy a megszokás és a problémák eltérő megközelítése miatt van ez, hogy te (aki amúgy sokkal jobban értesz hozzá) hibaként éled meg, ha valami a megszokottól eltérő, míg én (aki kezdetektől fogva ismerem az Operát) sajátosságként.
Például itt az ABC sorrend. Mi akadályoz meg, hogy átnevezd mondjuk _jquery.min.js-re? Vagy 0jquery.min.js-re?
Inkább úgy mondom, mi hátrányod származik belőle? Azok kívül, hogy máshogy szoktad meg?
Valóban vannak problémák (pl a tartalomscriptes bug), de a sajátosságokat ne aposztrofáljuk már hibaként.
Egyébként meg alapból az EventListener szerinti sorrendben futnak le, ha az egyforma, vagy hiányzik akkor él az ABC sorrend.
Az eseménykezelő pedig kicsit fejlettebb:
Ehhez még jön a nemrég implementált BeforeCSS és AfterCSS. Meg van még MagicVariables is.
"Jé, csak most látom, hogy a permissions-nél http maradt bent, hát akkor nem vágom, miért működik, de működik."
Ez a baj. Pedig ez egy elég súlyos bug, tekintve, hogy akár banki adatlopásra is kihasználható azáltal, hogy neked azt írja a böngésző, hogy csak HTTP-n van neki joga működni, közben meg HTTPS-en is röhögve elfut.
Nem lehet, hogy a Chrome hibáival szemben kicsit elnézőbb vagy?
"hogy intézed el ilyen módon, hogy include-olva legyen a CSS illetve a JS is, utóbbinál nyilván megint a jQuery-re gondolok."
Elvileg egy mappában lévő CSS-t akár másik CSS-ből is include-olhatsz ezzel a szabállyal:
/* @import "css_fajl_neve.css"; */
UserJS-ben nem tudom hogyan, de biztos, hogy működik, mivel a 3 db fájlból álló oAutoPagerize is ezen az elven működött, ahol a 0-val kezdődő fájlt nem volt szabad átnevezni, hogy kiegészítőben működik-e azt nem tudom.
Egyébként a @require úgy jön ide, hogy az általam linkelt SG-s userJS nem működik Operával. És valószínűleg ezért nem működik, de ha ránézel a kódra szerintem te egyből látod, hogy miért nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest