- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #18 üzenetére
Minden másban is ha benyomom a kód formatot, de ezzel a pythonossal nagyon sokat szívtam egyszer egy gites fájl-al amit nagyon sokan szerkesztettek és össze vissza voltak a behúzások. Én jobban szeretem a ; {} kombót
(#19) dabadab Amatőr hiba
-
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
Ja, nem neked akart menni.
-
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
Az Ardunio egy C++ keretrendszer, amivel rendkívül egyszerű mikrovezérlőre programot gyártani. Kezdésnek azoknak javasolnám, akiknek vannak már elektronikai ismeretei, s erről az oldalról is szeretnék a megközelíteni a programozást.
Desktop app szintén nem feltétlenül jó indulásnak, nagyon sok a lehetőség, ami összekavarhat, főleg az OOP.
Én konzolos programokkal indítanék, kb minden nyelv tudja, alapokat ezzel lehet a legjobban megtanulni, mivel bot egyszerű, nincs zavaró tényező. Ezután lehet tovább menni. Első nyelv talán a C lenne a legjobb, persze csak az alapok elsajátításáig, pointerekig nem kell eljutni, max ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest