- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Engem nem zavar. Sőt, szerintem jobb így, hogy tudom, pontosan mikor kell neki admin jog.
Illetve, ha jól tudom, a default szintet könnyen ki lehet játszani, így nem túl biztonságos. Még korábban írta moonman is, és én is láttam róla videót. Nem volt túl bonyolult elérni az alap UAC szinttel, hogy bármi menjen admin joggal a felhasználó tudta nélkül. Szóval az alap UAC-szint se túl biztonságos. Olyan félmegoldás.
Érdemes feljebb venni a csúszkát. Lehet, hogy először zavaró, de majd hozzászoksz.(#35) Sweet Lou 6: Én is így vagyok vele. Ha valamit csinálni akar, akkor azt csakis az engedélyemmel tegye.
-
LW
őstag
Poén kedvéért most bekapcsoltam.
A linkelt fenti cikkből:
"amint rendeződtek a körülmények és rendes napi használatra fogjuk a gépet (hacsak nem végzünk állandó jelleggel adminisztratív feladatokat), szinte alig fogunk találkozni vele."
Esetemben az alig:
- wamp -> düdümm
- ftp szerver -> düdümm
- PWMet szabályzó utility -> düdümm
- xfire -> düdümm
(jelmagyarázat: düdümm -> az a mágikus soha nem várt hang, amit UAC ablak hallat)Hát.. Mi lesz, ha még használom is a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest