Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy jópofa programnak tűnik... Ahogy elolvastam a cikket róla, le is töltöttem és próbálgattam kicsit.
Észrevételek:
- Az elején, amikor felajánlja, hogy megkeresi a zenéket a gépen, érdemes kiszűrni az 1MB-nál kisebb darabokat, valamint nem árt az .m3u-kat és .pls-eket elszigetelni, mert nem nagyon szereti őket. Nekem egy 4500 track hosszú playlist feltérképezésénél kiakadt a program. Az adatbázist szépen feltöltötte azért...
- A rendezgetés és a szerkesztegtés az tényleg egyszerű vele. Auto-Tagging nagyon jó szolgálatot tesz. Ha esetleg nem találja meg a program automatikusan az album info-t, akkor kézzel is frissíthetjük, két kattintás...
- Ami tetszik még benne az az, hogy több szám info-ját is lehet egyszerre módosítani. Például ha van egy albumunk, aminek "Béka" a neve minden szám id3Tag-jében, akkor kijelölhetjük az albumon található zenéket, jobb klikk, Properties, és egyszerre módosíthatjuk az Album nevét. (Ezt én eddig egyesével csináltam...)
- A beépített Audio Player-nek szép hangzása van. (Legalább is Audigy 2 ZS + Sennheiser HD202 párossal szépen szól. Valamivel szebben, mint a Winamp)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest