Hirdetés
- Mini-ITX
- DDR5 CUDIMM memóriákat villantott a Corsair
- Milyen TV-t vegyek?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vaku topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vidám arcokat kívánok a monitorok elé! Up!
-
apatyas
Korrektor
Éljen éljen! Én is adtam bele valamikor.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
GoldhandRent
őstag
Idopont 2016 majus? Aki ment volna, az mar jol lekeste
Boldog uj evet kivan mindenkinek a Microsoft Internet Explorer
[ Szerkesztve ]
-
-
jimmy399
senior tag
Kár, hogy 282 km-t kéne utaznom az eseményért... Így szerintem ki is hagyom.
--- N/A ---
-
laskr99
addikt
Kár ,hogy ilyen messze van.. Elmennék csak Bp-ről kéne mennem és nagyon messze van.
-
JasL
senior tag
Szeretnék menni rá de nincs ennek vmi FB-s naptár oldala? Meghívnék rá másokat is, ott a legkönnyebb.
-
bacsis
Közösségépítő
a látogatók nagyon tetemes része BP-i... szerintem figyelgesd a fórumot, hátha valaki jelzi, hogy jönne BP-ről és akkor esetleg társulhatnál vagy a másik pl azt tudom hogy Érd-ről jönnek vonattal, amúgy is kb szűk 1,5 óra vonattal az út, semmi bonyolult nincs benne
Délinél felszállsz, Székesfehérváron kell talán átszállni, de ott is annyi, hogy egyik peronról leszállsz a mellette lévőre átszállsz, Fülén meg leszállsz
GoldhandRent!
Tényleg el van írva a dátum szerencsére a plakáton jó, és amúgy most hétvégén lesz[ Szerkesztve ]
-
Peter13
senior tag
Ha nekem "csak" ennyit kéne mennem, egy percig nem gondolkoznék...de sajna ennél sokkal több, és most nem tudok elszabadulni sem hogy hazautazzak. Fene rágja meg
Mindegy, remélem, lesz megint összefoglaló, azok is jók szoktak lenni"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
AXisBOLD
addikt
yeeee, hatalmas respekt a Mesternek és munkásságának!!!
Aurea mediocritas
-
laskr99
addikt
-
.mf
veterán
+laskr99, SonicX, Tubi2, Peter13: ezt a versenyt én nyertem, nagyon szívesen mennék (sőt, abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a Maestro személyesen invitált ), de majdnem a Föld túloldalán vagyok
Hatalmas respect és sok sikert a szervezéshez, a résztvevőknek pedig jó szórakozást! Ha jövő évi időpontjában otthon leszek, ha csak tehetem, megyek
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
tibaimp
nagyúr
Kár, hogy ilyen messze vagy, elmentem volna Érdekelnek engem is a régi cuccok. Én még annó egy 386-os DX2-es 40MHz-es géppel kezdtem. Még a szüleim vették, mert bukásra álltam az egyetemen számtech-ból
Sok sikert a kiállításhoz!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
safalade
csendes tag
Kézműves lekvár lesz e?
Jó szórakozást mindenkinek!
-
addikt
Lekvárban gazdag jó szórakozást mindenkinek.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
EV6
csendes tag
Hejj, ha hüje fejjel nem adtam volna el az A500 + Hurricane Stormbringer H530 - amat, amiben a 68030+68882 kombót 25-ről 50 MHz-re húztam (léggel még ventilátor se kellett rá), most jól megmutatnám.
Egyébként meg itt is megjegyezhetném, hogy "ezek a mai fiatalok" meg a fészbúk generáció, hogy BP-ről kellene mennie és nagyon messze van, basszus a Balaton északi csücske, ne már! Emlékszem, a '90-es évek elején úgy jártunk copy partikra az ország egyik végéból a másikba vonattal, hogy CRT monitor+Amiga+több doboznyi floppy+kaja és nagy buli volt, most meg ennyi energiája van embereknek...
-
laskr99
addikt
válasz Sanchez638 #29 üzenetére
Mire leérek 7 óra,maradok 1 órát ,vissza haza és már lassan kelhetnék is.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz Sanchez638 #31 üzenetére
Diákmunka.. ilyen nincs amit írtál. Majd ha lesz 4. Kiállítás akkor elmegyek. Elintézem addigra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha valaki Bp-ről jönne ez egy jó megoldás, nem túl korán nem túl későn (20 és 21-n is közlekedik)
Budapest-Déli 10:30 904 gyors ( - Szombathely)
Székesfehérvár 11:15
Székesfehérvár 11:24 9714 személy ( - Tapolca)
Füle 11:50(ahogy fentebb elhangzott átszállásnál a szomszéd vágányon van a fülei vonat, tehát elég az idő rá)
Visszafelé 2 óránként van vonat, ill. 18.07-kor átszállás nélkül is Kelenföldig.
Én még nem tudom h tudok e menni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyetértek, ez a település Bp-ről még tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.
A Börzsönyben vannak olyan eldugott falvak amik csak rossz utakon, naponta néhányszor járó busszal közelíthetők meg, így hiába vannak közel légvonalban Bp-től, P.I.T.A. oda eljutni.
Ilyesmiről itt szó sincs, kocsival meg tényleg röhejesen könnyű ide elmenni. -
takacsbotond
őstag
Jó lenne elmenni, de most sem fog sajnos sikerülni.
Talán majd jövőre...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
frescho
addikt
Egy kis zenei ajánló azoknak, akik szintén jönnek:
https://frescho.hu
-
JasL
senior tag
Jó móka volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro Max 512Gb, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, +3tok, üvegfólia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Inakustik AC-1502 Referenz High End Schuko tápkábel - Új, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest