- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Jó móka volt!
-
Egy kis zenei ajánló azoknak, akik szintén jönnek:
-
takacsbotond
őstag
Jó lenne elmenni, de most sem fog sajnos sikerülni.
Talán majd jövőre... -
törölt tag
Egyetértek, ez a település Bp-ről még tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.
A Börzsönyben vannak olyan eldugott falvak amik csak rossz utakon, naponta néhányszor járó busszal közelíthetők meg, így hiába vannak közel légvonalban Bp-től, P.I.T.A. oda eljutni.
Ilyesmiről itt szó sincs, kocsival meg tényleg röhejesen könnyű ide elmenni. -
törölt tag
Ha valaki Bp-ről jönne ez egy jó megoldás, nem túl korán nem túl későn (20 és 21-n is közlekedik)
Budapest-Déli 10:30 904 gyors ( - Szombathely)
Székesfehérvár 11:15
Székesfehérvár 11:24 9714 személy ( - Tapolca)
Füle 11:50(ahogy fentebb elhangzott átszállásnál a szomszéd vágányon van a fülei vonat, tehát elég az idő rá)
Visszafelé 2 óránként van vonat, ill. 18.07-kor átszállás nélkül is Kelenföldig.
Én még nem tudom h tudok e menni.
-
laskr99
addikt
válasz
Sanchez638 #31 üzenetére
Diákmunka.. ilyen nincs amit írtál. Majd ha lesz 4. Kiállítás akkor elmegyek. Elintézem addigra.
-
laskr99
addikt
válasz
Sanchez638 #29 üzenetére
Mire leérek 7 óra,maradok 1 órát ,vissza haza és már lassan kelhetnék is.
-
EV6
csendes tag
Hejj, ha hüje fejjel nem adtam volna el az A500 + Hurricane Stormbringer H530 - amat, amiben a 68030+68882 kombót 25-ről 50 MHz-re húztam (léggel
még ventilátor se kellett rá), most jól megmutatnám.
Egyébként meg itt is megjegyezhetném, hogy "ezek a mai fiatalok" meg a fészbúk generáció, hogy BP-ről kellene mennie és nagyon messze van, basszus a Balaton északi csücske, ne már! Emlékszem, a '90-es évek elején úgy jártunk copy partikra az ország egyik végéból a másikba vonattal, hogy CRT monitor+Amiga+több doboznyi floppy+kaja és nagy buli volt, most meg ennyi energiája van embereknek...
-
Lekvárban gazdag jó szórakozást mindenkinek.
-
safalade
csendes tag
Kézműves lekvár lesz e?
Jó szórakozást mindenkinek!
-
tibaimp
nagyúr
Kár, hogy ilyen messze vagy, elmentem volna
Érdekelnek engem is a régi cuccok. Én még annó egy 386-os DX2-es 40MHz-es géppel kezdtem. Még a szüleim vették, mert bukásra álltam az egyetemen számtech-ból
Sok sikert a kiállításhoz!
-
.mf
veterán
+laskr99, SonicX, Tubi2, Peter13: ezt a versenyt én nyertem, nagyon szívesen mennék (sőt, abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a Maestro személyesen invitált
), de majdnem a Föld túloldalán vagyok
Hatalmas respect és sok sikert a szervezéshez, a résztvevőknek pedig jó szórakozást! Ha jövő évi időpontjában otthon leszek, ha csak tehetem, megyek
-
-
AXisBOLD
addikt
yeeee, hatalmas respekt a Mesternek és munkásságának!!!
-
bacsis
Közösségépítő
a látogatók nagyon tetemes része BP-i... szerintem figyelgesd a fórumot, hátha valaki jelzi, hogy jönne BP-ről és akkor esetleg társulhatnál
vagy a másik pl azt tudom hogy Érd-ről jönnek vonattal, amúgy is kb szűk 1,5 óra vonattal az út, semmi bonyolult nincs benne
Délinél felszállsz, Székesfehérváron kell talán átszállni, de ott is annyi, hogy egyik peronról leszállsz a mellette lévőre átszállsz, Fülén meg leszállsz
GoldhandRent!
Tényleg el van írva a dátumszerencsére a plakáton jó, és amúgy most hétvégén lesz
-
JasL
őstag
Szeretnék menni rá de nincs ennek vmi FB-s naptár oldala? Meghívnék rá másokat is, ott a legkönnyebb.
-
laskr99
addikt
Kár ,hogy ilyen messze van.. Elmennék csak Bp-ről kéne mennem és nagyon messze van.
-
jimmy399
senior tag
Kár, hogy 282 km-t kéne utaznom az eseményért... Így szerintem ki is hagyom.
-
GoldhandRent
őstag
Idopont 2016 majus? Aki ment volna, az mar jol lekeste
Boldog uj evet kivan mindenkinek a Microsoft Internet Explorer
-
apatyas
Korrektor
Éljen éljen! Én is adtam bele valamikor.
-
törölt tag
Vidám arcokat kívánok a monitorok elé! Up!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Retro masinák, legendás CPU-k és VGA-t, multiplayer sarok, illetve egyéb programok várják az érdeklődőket.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hardcore café
- Androidos tablet topic
- Microsoft Outlook topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest