Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Smokegyuri. Pontosan tudod, hogy nem azért írtam/írom ezeket mert AMD ellenes lennék (hogy mást ne mondjak nem rég váltam meg a 939-es gépemtől amit 2005óta nem volt szívem eladni). Azért mert "odaát" ezzel poénkodunk Lipivel az egy dolog. Nem kell komolyan venni. De az i5-750 és a X4 965 között alig van 2-5ezer forintnyi különbség. És ha nagyon spórolósra fogja az ember a figurát vehet alá 18k-ért is új lapot. Ok az full fapad tuningolni nem nagyon kell vele de nincs is rá igazán szükség mert a i5-750 alapból potens kis dög. AM3 vonalon is kb 17-18k körül kezdődnek a bevállalható alaplapok. Így már azért másabb a kép. Ha minden hozzávaló (vga, hdd, stb) azonos akkor legrosszabb esetben is maximum +5k val drágább egy i5-750konfig. Amúgy meg: [link]
A Core i7 meg egy teljesen más dimenzió a Phenom X4-hez képest. Össze kell őket engedni azonos órajelen és rögtön kibukik a két architektúra közötti különbség. Én erről beszéltem mindvégig. Aki megengedhet magának egy X4 965-öt vagy egy i7-920at annak már csak a nyújtott teljesítmény a mérvadó nem az ár.
-
Lacc88
senior tag
AZ meg 1 kicsit érdekes hogy CPU tesztbe lenne jobb az AMD

Mutass 1-2 embert akinek 940es van , azon kívűl , hogy a 920as árába tudta valahonnan beszerezni ... senkinek nincs mindenkinek i7-920 van vagy 930 , 1-2 embernek van EXTREME EDITION aztán ennyi azt hozzá teszem , hogy ez az i7 2008 óta van bent , és még meddig lesz az ember gépébe ? Szerintem JÓ sokáig
Erről mindenki elfelejt beszélni , csak arról beszéltek , hogy mennyivel jobban jönnek ki az olcsóbbal , ja árban jobban ... tudásba kevésbé ... 1 pár ember ezzel "dobálózik" össze-vissza , hogy drága , ja az mert ELIT gyártmány , és minőségi , ezért ilyen rohadt drága ! 
Számoljunk 2008-ba jött ki azóta van , 2008ban milyen hasonló procija volt kint az AMD-nek ?

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Torrent meghívó kunyeráló
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erről mindenki elfelejt beszélni , csak arról beszéltek , hogy mennyivel jobban jönnek ki az olcsóbbal , ja árban jobban ... tudásba kevésbé ... 1 pár ember ezzel "dobálózik" össze-vissza , hogy drága , ja az mert ELIT gyártmány , és minőségi , ezért ilyen rohadt drága !