Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval hiába erős a kutya, ha impotens.

Na, viccet félretéve. Egyrészt, nem másokra mutogatás megy, hanem a tények közlése, ez a mozgástér. Illetve mondok egy pár "új" dolgot: Van "marketinges" (bár én nem így hívnám), különben a PH! már rég lehúzta volna a rolót. Vannak komoly partnerkapcsolatok is, különben annyi teszt sem lenne, mint most. Csak ugye a lehetőségek nem olyan szerteágazóak, mint hiszitek. Akármilyen jóba vagy akármilyen partnerrel (vagyis a PR-osával), ha a policy miatt nem kapsz hardvert. Nem elég akarni, nagyon akarásnak nyögés a vége.
Pontosan ezért közösségi megoldásokban lehet gondolkodni persze, ez jó is, ezzel számolunk is, hisz volt már több alkalom is, amikor itteni tagtól kaptuk a hardver tesztre. S ezt lehetne akár "nagyban" is csinálni, csak ezt mondani a legkönnyebb. Át kell gondolni, hogy ezt hogyan lehetne ezt jól kivitelezni.
Egyébként nagyon hülyén jön ki, hogy én beszélek itt a PH nevében, amikor nekem kb nulla közöm van a humán üzemeltetéshez. Én csak egy varázsló vagyok, csak egy picit látok csak többet az egészből, mint ti. Bár ezek szerint ez pont elég arra, hogy radikálisan eltérő véleményünk legyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest