- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
"Miért is sértegetsz kedves barátom?"
Nem sertegetleg, de ha olyan erzekeny kedvedben vagy nezd mar meg hogy szoltal hozzam az elso hsz-ban...
Az OCZ-t meg felhozhatod peldakent, csak:
1) A ceg direkt tuningos RAM-okra specializalodik es soha nem arrol voltak hiresek hogy spec szerinti modulokat arultak volna
2) Nem gyartanak semmit maguk, a termekeik sima rebadge egy kis csilli villi koritessel. Ez nem csak a RAM-jaikra ervenyes
3) Nezd meg a tobbi modulokat kinalo ceget. Van spec-en beluli RAM nem keves."De én voltam a hülye, hogy veled szóba álltam."
A problema inkabb az volt hogy nem nezted meg mi is a valosag hanem egybol az "Intel fan ram roffent" modba valtottal es azt hiszed (hitted) valaki a lelki vilagodba akar(t) gazolni. Pedig nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest