- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
jó dolog a q9450, csak abba már később nem raksz procit. Egy am2+-ba meg igen. Nefeledd.
Ipon fórumán írtam:
Akinek igénye van a jobbnál jobb technológiákra, az úgyis cserélni fog lapot is. Hiába lesz jó a 2005.-ben gyártott lap a 2010-es AMD CPU-hoz, ha közben annyi új technológia jelenik meg az alaplapokon, hogy érdemes lesz azt is cserélni.
Ha nem így lenne, az alaplapgyártóknak nem érné meg amd-s lapot piacra dobni egy bizonyos idő után.leviske válasza:
Ez igaz, de nem mindegy, hogy valaki azért cserél, mert nem támogatja a lapja az új CPU-kat, vagy azért, mert jött pár új lap,ami számára érdekes , új technológiákat hoz. Egyelőre úgy tűnik, hogy erre az Intelnél is rájöttek és LGA1160-nál már a chipset is egy vonzó tényező lesz a váltásra (bár itt egyelőre a LGA775 felhasználókat kell átcsábítani, ami nem lesz könnyű), vagyis a P57 biztos sokak számára vonzó lesz, az eddigi adatok alapján. -
Raymond
titán
"Miért is sértegetsz kedves barátom?"
Nem sertegetleg, de ha olyan erzekeny kedvedben vagy nezd mar meg hogy szoltal hozzam az elso hsz-ban...
Az OCZ-t meg felhozhatod peldakent, csak:
1) A ceg direkt tuningos RAM-okra specializalodik es soha nem arrol voltak hiresek hogy spec szerinti modulokat arultak volna
2) Nem gyartanak semmit maguk, a termekeik sima rebadge egy kis csilli villi koritessel. Ez nem csak a RAM-jaikra ervenyes
3) Nezd meg a tobbi modulokat kinalo ceget. Van spec-en beluli RAM nem keves."De én voltam a hülye, hogy veled szóba álltam."
A problema inkabb az volt hogy nem nezted meg mi is a valosag hanem egybol az "Intel fan ram roffent" modba valtottal es azt hiszed (hitted) valaki a lelki vilagodba akar(t) gazolni. Pedig nem
-
csongi
veterán
Ez csak azért van mert az intel most erősebb procit gyárt. De ennél többre nem képes
egy értelmes alaplapi vga-t nem tud elkészíteni. A chipsettben sem tud jobbat a prociai alá tenni mint az amd. Ejj azok a régi 754,939-es idők. Telt ház volt az amd-s topikokban. Most meg átvándoroltak szépen a másikba
Ami nem baj, hiszen mindenki azt vásárol és azt favorizál amit akar, viszont megjegyéseket véleményeket nem így kellene tenni. ezt én úgy nevezném, hogy .....nem mondom ki
-
Igen ezzel nincs is semmi probléma ahogy megjelent az I7 kahatóak is voltak ezek a modulok sőt már a megjelenés előtt rendelhetőek voltak. Szal az nem igaz, hogy nem volt memória a megjelenésekor...sőt a régebbi nagyobb fesszel rendelkező modulok simán mennek dual chennelbe egy-két kivételt leszámítva (persze nem a gyári frekin) a Samu HCF0 szerelt kitekről nem is beszélve. Nah de offot befejeztem.
Mindenki eltudja dönteni, hogy mi kell magának.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Mozgóképen a második trifold
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztalos klub
- Battlefield 6
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest