Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ki mondta hogy nem lesz?

De az nem most lesz, az LGA775 túl jóra sikerült, így most ez marad. Ráadásul a rendszerem határa a csillagos ég egyenlőre. (E8500, Q9450 stb....) A lapom megfelelően kiszolgál bármilyen Quad-ot, és hát várom mikor értéktelenednek el pl. a Q8200-asok és társaik. Azt még ki szeretném próbálni. Aztán jöhet az AMD, nem vagyok platform FAN.

Vitus: Nem tudom, engem nem ütött szíven ez a hír, mert tudom, hogy az Intel-nél is vannak hasonló problémák, bár azok árnyaltak. eddig mindent megtudtam oldani magamtól.

-
robyeger
addikt
sokan nem tudják megkülönböztetni a hibákat, hogy hardver vagy szoftver okozza, főleg ha ritkábban jelentkeznek, lehet viszont hogy te szimplán a szerencsések közé tartozol
Nem tudhatom. Kétségtelen az is, hogy a feszültség emelés a szinkron problémák nagy részét is le tudja fedni... -
antikomcsi
veterán
Úristen mi lesz most!
Ekkora nagy hibát, zárassuk be a gyárat!
Az senkit ne zavarjon, hogy valószínű észre se vennék a legtöbben innét ezt a dolgot, mert vagy két modult használnak, vagy eleve adnak még 1-2 tized voltot a memóriáknak.
Nekem ddr2 van, de az sem indul el alapfeszen normálisan, és valahogy nincsenek álmatlan éjszakáim emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Call of Duty: Warzone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest