Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy olvastam 2.2 már van.
Maemo elvileg nem fut rajta, de nézz utána az oldalukon. Ubuntuék most készülődnek, majd két év múlva lesz vmi élesben elvileg, ha kikalapálják a kernelbe került fogyasztást növelő bugot (+30%-ot írnak, elvileg Unityvel együtt jelent meg, persze a kernel a gáz). Windows gondolom nem opció
Chrome OS lesz majd tabletre elvileg, akkor van a HP WebOS, Blackberry, és az iOS, de ezek eléggé HW függők sztem, de utána kell járni. -
Tablet az más dolog "picit". Persze vannak ARM-ra meg mindenféle SoC-ra kernelek, de ebben nem vagyok otthon. Azt tudom tanácsolni, h angolul keress youtube-on, a tablet fórumaiban és gugliban.
Mondjuk Androidnál jobbat szvsz nem találni.
Ez az oldal Archos hackekkel foglalkozik, Tiéd is támogatott, de nem kerestem mi van rá.Pazzo: Fedora Gnome Shell-t, Ubuntu Unity-t használ. Más csomagok, részben más programok. Fedora nálam gyorsabb. Ubuntuhoz több infó van magyarul és angolul, rengeteg progi a SW centerben, de ha valami megtetszik, akkor biztosan van .deb (Ubuntura telepíthető, olyan, mint Win-en az .exe) csomag, Fedoránál néha terminállal kell telepíteni (3 egyszavas parancs...). Asztali gépen nálam mindkettővel ment minden out-of-the-box. Ja, nem: Ubuntun régi Canon printer nem ment, Fedorával nem néztem, nem kell. Mint felhasználó sok különbséget nem fogsz látni a kinézeten kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Warhammer 40.000
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest