Hirdetés
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Értem, félreértés volt

@lapa: persze, csodák nincsenek, de azért valahol nem tudom kiverni a fejemből, hogy azért az a mindig is csak a szomszéd pisti állítása szerint mindig, és a soha is csak akkor soha, amikor senki sem látja
De mindegy is, nem érdekes, nem akarok én senkit megbántani, azt is tudom, hogy kell egy nyitottság ehhez is, sőt, igazából inkább jó értelemben vett fanatizmus, nem baj ez, csak akkor az érintettek ne kérjék már számon, hogy miért nem 2012 a linux éve már megint... el kell helyezni, hogy alma, de akkor az legyen piros, vagy körte, de akkor az nem kerek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Mercedes topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen routert?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung S22 ultra
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De mindegy is, nem érdekes, nem akarok én senkit megbántani, azt is tudom, hogy kell egy nyitottság ehhez is, sőt, igazából inkább jó értelemben vett fanatizmus, nem baj ez, csak akkor az érintettek ne kérjék már számon, hogy miért nem 2012 a linux éve már megint... el kell helyezni, hogy alma, de akkor az legyen piros, vagy körte, de akkor az nem kerek...