Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Nekem a páncélos katonákba beletörik a fogam folyton, leteszünk 20 aknát az is kevés, golyóval meg nem lehet ártani nekik jóformán. Érdekes a láncfűrészes nem volt annyira vészes.. Lassú körbe lehet ugrálni addig meg lövi a csapattárs..
Ja a fényefektek nagyon brutálisan szépek viszont a textúra néhol elég tré, viszont az optimalizálás cxsillagos ötös az én ősrégi géápemen is high beállitásba megy full hd-ben.. -
sz.atesz89
tag
Aki megvette tegnap már neki is állhatott tölteni. Most meg már játszani is lehet!
Már játszunk a Nazi Zombie Army új részét aki akar csatlakozni hozzánk, vagy csak magyarokkal akar játszani ,akár élőben is beszélgethetünk tsen vagy csak a játékban. Szerintem minden este nyomjuk míg meg nem unjuk. Aki akar jönni játszani itt a honlapon írjon h jön és behívjuk esténként.
Ott a honlapcímünk aláírásban!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest