- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nemettom
csendes tag
Szia, nem tudom működik-e, de ezt találtam:
The connection can be set up as follows:
1. The USB plug from the MHL or SlimPort adapter is inserted into the smartphone.
2. The HDMI cable needs to connect the same parts of the adapter and receiver.
3. The user needs to open TV settings and access the list of available connections.
4. The HDMI connector used can then be selected.Forrás
Sajnos nem csak 1 kábel, Így kicsit drágább is, de hátha. -
-
Passzolom, nem használok VoWIFI-t, nincs ilyen szolgáltatás a Telenornál.
Nem biztos, hogy van rá megoldás.
Ez lehet akár telefon oldali hiba (pl. valami ezzel kapcsolatos rendszerösszetevő frissült, hibásan működik), de akár a szolgáltató is módosíthatott valamit, ami miatt már nem működik az adott szolgáltatás. -
Spec
őstag
Nem egyszerű sajnos kideríteni. Itt van egy videós tutorial róla. Root joggal, vagy anélkül is kideríthető, az előbbivel kicsit egyszerűbb, de utóbbi esetben se lehetetlen, csak kicsit mókolós.
-
Alarikman
senior tag
Igen, régen láttam ilyen minőségű IPS kijelzőt. Habár nincs a környezetemben most nagyon jó mobil. Egy mi 10t-t vettem kézbe egy fél éve, na annak volt ilyen jó kijelzője. Az enyém Huaxing paneles amúgy.
Más: a goboo.com-ról rendelt valaki ilyen telót? Jók a vélemények a boltról? Egy ismerősnek akarom ajánlani. Most 73k a 6/128 onnan. -
Spec
őstag
Nem rémlik, hogy láttam volna. De így már értem miért hízott 41 giga fölé hirtelen a tárhely foglalás, amikor a korábbinál még csak 38 körül volt. Nálam egyébként 3,00-t ír és nem 2-t mint nálad, érdekes.
Gyorsan ki is kapcsoltam a funkciót, mert nem hiszem a 8 giga kevés lenne neki bármire is. Mindjárt leesett a helyfoglalás 39,4 gigára. Úgyhogy tuti ez okozta. Biztosan lefoglalja előre a helyet neki.
Ez olyasmi lehet mint a Windows esetében volt a swap file régebben. Amikor kevés volt a ram, akkor a vinyórol swapelt hozzá jó lassú sebességgel, és kerregett tőle mint az istennyila. Most androidon is feltalálták a spanyolviaszt. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest