Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Ezt egyébként azért dobja fel minden alkalommal mert a kisegítő lehetőség jogosultságot a rendszer elveszi, ha a programot bezárod, vagy a rendszer kilövi magától, és minden alkalommal mikor használod, akkro újra meg kell adni neki. (Nem tudom miért van ez, ne kérdezd.)
Az egyetlen megoldás, ha nem zárod be az adott appokat és a rendszernek se hagyod, hogy kilője. Ehhez az kell hogy be legyen kapcsolva az auto start, le lakatolod, és ne legyen battery optimalizálás se. Magyarán folyamat futnak ezek, és akkor nem fogja többet megkérdezni. Magát az értesítést szerintem nem lehet kikapcsolni. -
Ha fejlesztői lehetőségek között nincs erre vonatkozó beállítás akkor csak ROM csere segíthet, szerintem az újabb HyperOS is ilyen. Engem is idegelt rendesen, még moddolt MIUI-kban is kikapcsolják de én AOSP-ot használok, persze már fiókban van a teló de rendszeresen frissíen tartom rajta az Ofox recovery-t és az Evolution X ROM-ot.
Annak kellene utánanézni, hogy esetleg adb-vel kikapcsolható-e. Kérdezd meg HyperOS topikban.
-
DeFranco
nagyúr
Nem ellenőrzöttek igazán, erre se lehetőség se kapacitás nincs.
Én nem engednék fel olyan appot a telefonra, ami szokatlan jogosultságot kér, nem véletlenül ugrál fel neked is az ablak.
Amit szeretnél, az kb. olyan szint mint a kismegszakítót megpatkolni mert mindig levágja a mosógép.
-
D@niel
addikt
Hali,
A cib bank x3 pro-n cr-en fél éve (azóta nincs meg) hibátlan volt, nfc-re pedig a PlayIntegrityFix modult ajánlom, ha esetleg nem kapna certifikációt. Ujjlenyomat mindig hibátlanul ment. -
D@niel
addikt
Szabad szemmel 24 colos monitoron fogod látni a különbséget, a mobil kijelzőjén nem igazán. Mindegyik Gcam jó, amelyik vastag betűs. Azokban nincs hiba. Ha választottál, a legelső apk a megfelelő, mindig a legfelső.
Személyes kedvencem az lmc 8.4 - ronit configgal: ez tudja a legjobban a színeket, teljesen valós, semmi pimp, semmi szaturáció.
De videóban már van tőle jobb.
Szóval, nagyon el lehet veszni a részletekben, ha bele megyünk.
Én alapvetően továbbra is a bsg 8.1-et ajánlom és ha be tudod tallózni a poco x3 pro configot (ami direkt a teló lencséihez készült, merthogy, ez a lényeg a config fájloknak), valóban nagyon jó képeket fogsz lőni. -
DeFranco
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LEGO klub
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest