Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Nézegettem már sok sarok asztalt, nekem ide ideálisabb lenne, ha találnék egy olyat, aminek jó az "elosztása".
Na, a tied pl pont jó lenneEbből megint ez lesz a végén, hogy magamnak kell leszabatni, és megcsinálni, mert készen nem fogok olyat kapni, ami pont nekem megfelelő
Hogy egy kicsit topikON is legyek: Nem olyan rossz ez a kis lakás egyébként. Talán tényleg 1-2
festménykép, meg virág feldobná, de így meg kicsit olyan minimalista, szóval szerintem is az a lényeg, hogy neked tetsszen.
Én laktam hasonló elrendezésű lakásban, ott inkább az volt a bajom, hogy a konyha "egyben" volt a szobával, ahogy neked is van. Szerintem ez rémes egy megoldás. Valami üvegfal, vagy mittudomén jó lenne - legalább is nekem jó lett volna, hogy mégis külön térben legyen ahol alszom meg főzünk/eszünk.(#20) plevips
Jól megy
Akkor mondjuk ez más, mert ahogy a fenti irományomból kivetted, nekünk az egész annyi volt kb mint ami neked az eredeti képeken látszott, és nem volt +1 külön szoba.
Mikor először bementem kérdeztem is a főbérlőt, hogy oké, de hol a háló? Erre mondja, hogy hát Ez az! -
Pete55555
addikt
Építő jellegű hsz helyett én inkább kérdeznék
Milyen típusú/honnan van az a sarok íróasztal? Pont jó lenne nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest