Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Ezek már normális épületnél is előírások, vagy csak a nullás házaknál? Kissé túl van lihegve a téma, ahogy láttam pár új házat, iszonyat mennyiségű gépészet kell bele, az álmennyezet be van csövezve végig... túl sok a technológia benne.
De efelé tart a világ.
Én azt se értem, hogy miért van, hogy nem egymás mellé teszik a fürdőszobát a wc-t és a konyhát, ahol víz kell és ahol szennyvíz keletkezik.
Helyette az aljzatban csorgatják a vizet, szennyvizet, rábetonozva, javíthatatlan, folyamatos hibaforrás. 100 évvel ezelőtt úgy építettek, hogy hozzá lehessen férni a dolgokhoz, most az örökkévalóságnak betonoznak alap alá műanyag csöveket 50 éves élettartammal...(Csak azért mondom, mert 75 négyzetméteren lakunk, kb 10 centis szigetelés minden irányból, bent télen 23 fok van és 9000 ft a gázszámla. Ezen még mennyit lehet spórolni? 2000 ft-ot? További sokmilliós költséggel? Legyen egy ésszerű egyensúly.)
-
Krugszvele
senior tag
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Én úgy oldottam meg a kültéri vezetéknélküli csengőt, hogy olyan helyre költöztem, ahol nem laknak olyanok, akik leverik. Nem nevesítem, mindenki tudja mire gondolok.
És 1.5 évente kell benne elemet cserélni... Ráadásul a beltéri egységet oda teszem ahová akarom. Szerintem sokkal jobb a vezetéknélküli csengő.
Kamera helyett meg... kinézek az ablakon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest