- Milyen notebookot vegyek?
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Ezek már normális épületnél is előírások, vagy csak a nullás házaknál? Kissé túl van lihegve a téma, ahogy láttam pár új házat, iszonyat mennyiségű gépészet kell bele, az álmennyezet be van csövezve végig... túl sok a technológia benne.
De efelé tart a világ.
Én azt se értem, hogy miért van, hogy nem egymás mellé teszik a fürdőszobát a wc-t és a konyhát, ahol víz kell és ahol szennyvíz keletkezik.
Helyette az aljzatban csorgatják a vizet, szennyvizet, rábetonozva, javíthatatlan, folyamatos hibaforrás. 100 évvel ezelőtt úgy építettek, hogy hozzá lehessen férni a dolgokhoz, most az örökkévalóságnak betonoznak alap alá műanyag csöveket 50 éves élettartammal...(Csak azért mondom, mert 75 négyzetméteren lakunk, kb 10 centis szigetelés minden irányból, bent télen 23 fok van és 9000 ft a gázszámla. Ezen még mennyit lehet spórolni? 2000 ft-ot? További sokmilliós költséggel? Legyen egy ésszerű egyensúly.)
-
Krugszvele
senior tag
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Én úgy oldottam meg a kültéri vezetéknélküli csengőt, hogy olyan helyre költöztem, ahol nem laknak olyanok, akik leverik. Nem nevesítem, mindenki tudja mire gondolok.
És 1.5 évente kell benne elemet cserélni... Ráadásul a beltéri egységet oda teszem ahová akarom. Szerintem sokkal jobb a vezetéknélküli csengő.
Kamera helyett meg... kinézek az ablakon?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest