- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Mivel ezzel a játékkal még nem játszottam, így inkább csak általánosan szólnék hozzá:
Valóban van olyan, amikor a nehézségi szint inkább negatívum, például amikor a játék nem kihívást, inkább frusztrációt jelent vagy különösebb segítség nélkül dob bele a mélyvízbe, noha a reklám/marketing/doboz egy könnyedebb szórakozást ígért.
Előbbire jó példa mondjuk a Mafia első részének autóversenyes része, ami olyan nehézre sikerült, hogy patchben kellett könnyíteni rajta, én amúgy kivégeztem alatta egy billentyűzetet az öklömmel.
Utóbbira meg pár szimulátort lehetne felhozni, amit már-már arcade játékként reklámoztak, de közben meg 40-50 oldalas kézikönyvek végigolvasása nélkül képtelenség érvényesülni. Én emlékszem anno hogyan reklámozta a Microsoft a Flight Simulator X-et például.
Persze az is tény, hogy a modern Call of Duty játékokon nevelkedett rétegek számára a legkisebb kihívás is már taszító. Az megvan, mikor valaki a CoD: BO egyik misszióját viszi végig legnehezebb fokozaton egyetlen egy lövés nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kolóniát építeni egy távoli bolygón nem egyszerű feladat, ahogy azt a spanyol Madruga Works rendkívül egyszerű játéka remekül be is mutatja nekünk.
- Last Epoch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest