Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a hozzászólásokat!
Tisztában vagyok én ezekkel a dolgokkal ne féljetek!
Nekem volt Orion HS 500-asom és 480-asból Limitált is. Szóval ismerem őket...
Nem ma volt az tény, kb 15 éve.Egyébként nálam most ami tervben van az egy Yamaha házimozi erősítő, a két AEG hangfalat pedig átfogom alakítani, olyan értelemben, hogy kap belül egy zajcsillapítást, átlesz kábelezve és normális tűlábakon fog állni. Azthiszem azzal önmagukban is sokat fognak javulni. Erről is lesz cikk
Az erősítő legkésőbb nyár végén úgyis megleszMár csak a komódot kell kicserélni hogy a mostani helyére beférjen.
Egyébként Sennheiser fülhallgatót használok napi járkálós zenehallgatáshoz
Na szép estét nektek
És tényleg köszönöm a tanácsokat
-
Igazság szerinte, ahogy írtam is, majdnem ott voltam, hogy visszaviszem, aztán felismertem a lehetőséget, hogy tényleg mondom nyaralás ilyesmi ott pont jó lesz.
Namost meglepődtem énis, hogy sokat dobott a hangzáson, az a két filléres, illetve ingyen megoldás.
Másrészt előpróba volt, mert a két nagy AEG hangfalaimat is akarom hasonlóan gatyába rázni, mert azok is puffognak meg hasonlók. Szóval ha itt ebben a piciben ennyit javít, akkor a nagynál valószínűleg, az lesz a kánaán. -
válasz
orion1025 #24 üzenetére
Értelek én telljesen.
Ugyanitt: A nevedből lesve nekem anno megvolt az Orion kis és Nagy HiFi is
Na szóval. Nyilván nem vártam tőlük sokat. De azt is alulteljesítették. Ezért lett a tuning. Másrészt fontos volt nekem, mint a kolléga is írta, hogy semmi kezelőszerv sincs. Az a kis tömés pedig rendesen hozzáad ahhoz a hangyányi dinamikához. Noti mellé, nyaraláson filmezni pont jók. Vagy az LCD tv hangszóróját is hellyel közzel körberöhögik.
Amúgy énis kellően hifibuzi vagyok
-
válasz
SunMount3r #22 üzenetére
Szia!
Hát én a múltkor, ugyan nem hangfalállványt, de olyat csináltam mint egy CD tartó és Praktikerben vágattam le sima fehér bútorlapot és az volt az egész csavarokkal csavareltakarókkal élfólizással mindennel 4000 forint. Tehát az egészet egy 4-5000 ből simán kilehet hozni. Persze a bútorlap is függvény, de egy 18-as vastagságú bőven megteszi. Egy kis kreativitás. Én megterveztem lerajzoltam méretekkel. És egy hét volt ugyan, de nagyon szépen levágták, itthon meg összecsavaroztam.
-
válasz
balazs1022 #19 üzenetére
Egyébként akkoriban olvastam a cikkedet, ill az összes logoutos hi-fi set
-
-
-
Egyébként volt nemem olyan azthiszem Edifier hangfalam ami USB tápot és DAC a volt neki. Tehát a géphez összesen egy USB ment. És valahogy a két hangfalba meghajtotta a 10 centis hangszórókat. Persze a hangszóró simán lehet 1W -os.
-
válasz
balazs1022 #1 üzenetére
Szia!
Köszönöm hozzászólásod, amivel egyetértek.
A pirossal bekeretezett rész nem reflex nyílás. Csak egy kör bemarás. Ekkora méretben fölösleges a reflex, mert a hangszórónak amúgy is pici a kilengése...
Talpai vannak. 4 darab gumírozott, kb 2mm vastagok. Már ennyi belső tömés is klasszisokat javított rajta.
-
Ebben szerintem, bár annyira nem szedtem szét, de végfok se igen van. Egyszerűen a jack en beérkező jelet megküldi az usb tápjával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Bundle topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest