- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a hozzászólásokat!
Tisztában vagyok én ezekkel a dolgokkal ne féljetek!
Nekem volt Orion HS 500-asom és 480-asból Limitált is. Szóval ismerem őket...
Nem ma volt az tény, kb 15 éve.Egyébként nálam most ami tervben van az egy Yamaha házimozi erősítő, a két AEG hangfalat pedig átfogom alakítani, olyan értelemben, hogy kap belül egy zajcsillapítást, átlesz kábelezve és normális tűlábakon fog állni. Azthiszem azzal önmagukban is sokat fognak javulni. Erről is lesz cikk
Az erősítő legkésőbb nyár végén úgyis megleszMár csak a komódot kell kicserélni hogy a mostani helyére beférjen.
Egyébként Sennheiser fülhallgatót használok napi járkálós zenehallgatáshoz
Na szép estét nektek
És tényleg köszönöm a tanácsokat
-
Igazság szerinte, ahogy írtam is, majdnem ott voltam, hogy visszaviszem, aztán felismertem a lehetőséget, hogy tényleg mondom nyaralás ilyesmi ott pont jó lesz.
Namost meglepődtem énis, hogy sokat dobott a hangzáson, az a két filléres, illetve ingyen megoldás.
Másrészt előpróba volt, mert a két nagy AEG hangfalaimat is akarom hasonlóan gatyába rázni, mert azok is puffognak meg hasonlók. Szóval ha itt ebben a piciben ennyit javít, akkor a nagynál valószínűleg, az lesz a kánaán. -
válasz
orion1025 #24 üzenetére
Értelek én telljesen.
Ugyanitt: A nevedből lesve nekem anno megvolt az Orion kis és Nagy HiFi is
Na szóval. Nyilván nem vártam tőlük sokat. De azt is alulteljesítették. Ezért lett a tuning. Másrészt fontos volt nekem, mint a kolléga is írta, hogy semmi kezelőszerv sincs. Az a kis tömés pedig rendesen hozzáad ahhoz a hangyányi dinamikához. Noti mellé, nyaraláson filmezni pont jók. Vagy az LCD tv hangszóróját is hellyel közzel körberöhögik.
Amúgy énis kellően hifibuzi vagyok
-
válasz
SunMount3r #22 üzenetére
Szia!
Hát én a múltkor, ugyan nem hangfalállványt, de olyat csináltam mint egy CD tartó és Praktikerben vágattam le sima fehér bútorlapot és az volt az egész csavarokkal csavareltakarókkal élfólizással mindennel 4000 forint. Tehát az egészet egy 4-5000 ből simán kilehet hozni. Persze a bútorlap is függvény, de egy 18-as vastagságú bőven megteszi. Egy kis kreativitás. Én megterveztem lerajzoltam méretekkel. És egy hét volt ugyan, de nagyon szépen levágták, itthon meg összecsavaroztam.
-
válasz
balazs1022 #19 üzenetére
Egyébként akkoriban olvastam a cikkedet, ill az összes logoutos hi-fi set
-
-
-
Egyébként volt nemem olyan azthiszem Edifier hangfalam ami USB tápot és DAC a volt neki. Tehát a géphez összesen egy USB ment. És valahogy a két hangfalba meghajtotta a 10 centis hangszórókat. Persze a hangszóró simán lehet 1W -os.
-
válasz
balazs1022 #1 üzenetére
Szia!
Köszönöm hozzászólásod, amivel egyetértek.
A pirossal bekeretezett rész nem reflex nyílás. Csak egy kör bemarás. Ekkora méretben fölösleges a reflex, mert a hangszórónak amúgy is pici a kilengése...
Talpai vannak. 4 darab gumírozott, kb 2mm vastagok. Már ennyi belső tömés is klasszisokat javított rajta.
-
Ebben szerintem, bár annyira nem szedtem szét, de végfok se igen van. Egyszerűen a jack en beérkező jelet megküldi az usb tápjával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest