- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Dr. Akula #72 üzenetére
Ezt úgy hozták össze hogy az illető nem csavarozta oda a már meg nem mondom milyen VGA kártyáját és az idővel szépen lehúzta az érintkezőkről a műanyag PCI-E foglalatot.
Nálam még a kártya sarka sem lóg... mert fektetett házzal és kellő körültekintéssel rögzítem a VGA-t... semmi varázslat nincs ebben.
-
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
Az remek időutazás lenne a egyenesen 2002-be, amikor 5 CD íróval másolták egyszerre a filmeket és játékokat, mellette meg 5db mobil rack volt, hasonló célra.
A legtöbbünknek már nincs erre igénye, ezért lépett a piac más irányba.Amit te szeretnél, egy BQ 801-ről levett radiátor/venti tartó keret és 3D nyomtató segítségével megoldható szerintem. Vagy egy régebbi Fractal ház (ha jól rémlik 3db 5,25" hely volt bennük) egy dremel segítségével bővíthető 6 vagy akár 7-re és szintén 3D nyomtatva a támaszt is el lehet készíteni hozzá.
Én csináltam 5,25" helyre 3,5" tartót, kis gumis alátétekkel semmi hangja nem volt.On:
Én a szellőzés miatt inkább P600S-t vettem. Ugyanaz a tooling és a belső, és azt kell mondjam remek konstrukció.
Ez is biztosan az, és a mai divatnak megfelelően a csicsa is megvan rajta.
Nálam is van benne RGB, nagyon jó asztali lámpa pótlék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest