Új hozzászólás Aktív témák
-
papaty22
csendes tag
a 14 colos Sony Vaio E 14P-rol valyon lessz teszt es mikor, feherben szerintem eleg vagany es jo kis gep, kivancsi lennek egy tesztre
-
ledgeri
nagyúr
Utcsó 5 perc: minden gyártónak egy ilyen felesleg elhagyó válságot!
(bocsánat a dolgozók idegeitől!)
-
yknarf
tag
nem olcsó
-
CyberPunk666
senior tag
3,2 kg valami miatt el lett írva és az akkutípus helyén a tartozék akkumulátorral-nak kellene lennie.
-
kiskaktusz
addikt
Zsíír, hamarosan kezdem nézni is szerintem
-
No hát tényleg pár apróságtól eltekintve ( msata, 2.-hdd hely ) egész korrekt kis csomag lett ez is. Sony tényleg megindult egy jó irányba, a végszóval teljesen egyetértek.
-
r4z
nagyúr
Tipikus Vaio, igényesen néz ki. Sajnos az ára is olyan lesz, ha jól sejtem.
-
Komoly " kis " szerkezet. Simán asztali gép helyett jó lehet, már akinek szüksége van egyáltalán erre a kategóriára. ( Tudom, vannak sokan, nem vitatom a dolgot )
Egy problémám van csak a mostani laptopok nagy részével. Oké, hogy nagy winyó, meg nagy adatsűrűség, de azért a 7200-es fordulat csak tudna egyet még lökni a sebességen. Nem hiszem, hogy olyan drága lenne, és egy ekkora gépnél már a fogyasztás, és a melegedés miatti plussz problémák is könnyebben orvosolhatóak. -
bok92
addikt
Hát ez nagyon tatszik!
-
Normi™
őstag
Nagyon komolynak tűnik,megnézem.
-
pusszycat
nagyúr
Az a piros fülhallgató bemenet az nagyon tetszik teljesen feldobja a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony friss E szériájának „nagyképű” csúcsmodellje érkezett a PH!TV-be.
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest