- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gamepad
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaty22
csendes tag
a 14 colos Sony Vaio E 14P-rol valyon lessz teszt es mikor, feherben szerintem eleg vagany es jo kis gep, kivancsi lennek egy tesztre
-
ledgeri
nagyúr
Utcsó 5 perc: minden gyártónak egy ilyen felesleg elhagyó válságot!
(bocsánat a dolgozók idegeitől!)
-
yknarf
tag
nem olcsó
-
CyberPunk666
senior tag
3,2 kg valami miatt el lett írva és az akkutípus helyén a tartozék akkumulátorral-nak kellene lennie.
-
kiskaktusz
addikt
Zsíír, hamarosan kezdem nézni is szerintem
-
No hát tényleg pár apróságtól eltekintve ( msata, 2.-hdd hely ) egész korrekt kis csomag lett ez is. Sony tényleg megindult egy jó irányba, a végszóval teljesen egyetértek.
-
r4z
nagyúr
Tipikus Vaio, igényesen néz ki. Sajnos az ára is olyan lesz, ha jól sejtem.
-
Komoly " kis " szerkezet. Simán asztali gép helyett jó lehet, már akinek szüksége van egyáltalán erre a kategóriára. ( Tudom, vannak sokan, nem vitatom a dolgot )
Egy problémám van csak a mostani laptopok nagy részével. Oké, hogy nagy winyó, meg nagy adatsűrűség, de azért a 7200-es fordulat csak tudna egyet még lökni a sebességen. Nem hiszem, hogy olyan drága lenne, és egy ekkora gépnél már a fogyasztás, és a melegedés miatti plussz problémák is könnyebben orvosolhatóak. -
bok92
addikt
Hát ez nagyon tatszik!
-
Normi™
őstag
Nagyon komolynak tűnik,megnézem.
-
pusszycat
nagyúr
Az a piros fülhallgató bemenet az nagyon tetszik teljesen feldobja a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged