- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
McReay
aktív tag
Szerintem 10-ből 9 ember elvérezne 2-3 nap után egy ilyen tesztben!
Valószínűleg én is a 9 között lennék!Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
donjohnson
addikt
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
The Seer
tag
Silverlight nélkül is megtekinthető valamerre?
Ingyen notebook tartó #UPDATE: http://surl.hu/3D7d35
-
edward2
addikt
Nem épp pozitív lett a cikk eredménye, de azért csodálkozom hogy prohun csak ma jelent meg a téma. Jó régen jelent már meg a cikk.
-
bigkrisz96
tag
Amúgy egy három hónapig, vagy kicsivel több ideig biztos kibírnám internet nélkül, de az MA és a PH! TV nagyon hiányozna.....
Normál TV-t nem is nézek, csak ezeket. -
fury71
aktív tag
Nagy cucc. Ma Mo.-n sokan vannak offline mert nincs pénzük, hogy online legyenek.
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
Huma
addikt
Én bármeddig kibírom net nélkül ha fizetnek érte. Ha akarnám ebben a pillanatban is végleg távozhatnák a netes világból.
Sok mindent lehet csinálni a netelésen kívül.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
superecneB
őstag
Ez egy tök unalmas kiégett fazon. E- cigivel Xbox előtt ül, csak azért mert nincs nete. Ha meg lenne net, akkor a net előtt ülne. SOKKAL Többet vártam ettől az egésztől, tök érdekesnek tűnt elsőre, de nem egy ilyen kiégett balfékot vártam, akinek a legnagyobb baja hogy 27 elmúlt és nem ért el semmit a terveihez képest. Sokkal de sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a témából.
Érdekelt volna, hogy hogy boldogul a munkájával - jobban megy / nehezebb, stb. -
atti_2010
nagyúr
válasz Rickazoid #68 üzenetére
Szerintem egy ponton túl ez vissza fog változni.
Valószínű mivel ez a rohanás a "semmibe" túl sokáig nem fokozható és az evolúciónak is ellentmond csak az a baj hogy azt sütötték az emberek fejébe hogy fogyasszunk többet mert úgy növekszik a gazdaság de nyilván ez nem vihető a végtelenségig, ezért van hogy egyre több használhatatlan vagy semmihaszna kütyüt próbálnak ránk sózni.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Rickazoid
addikt
Szerintem egy ponton túl ez vissza fog változni. Az emberek természetükből fakadóan igénylik más emberek jelenlétét, ahhoz meg szerintem kellene pár ezer év evolúció, hogy ez megváltozzon.
Amúgy nem az eszköz rossz, csak a felhasználás. De szerintem ez nem lesz maradandó, így vagy úgy, de javulni fog a helyzet. Hogy előtte rosszabb lesz-e, azt nem tudom. Azt viszont tudom, mennyire közhelyesen hangzik mindez, szóval nem folytatom.Azt még megjegyzem, hogy az iskoláknak a tartalomfogyasztás felől a kreativitás és a produktivitás felé, mondjuk a kreatív programozás felé kéne terelni a diákokat. A XXI. század művészete lehetne, újfajta reneszánsz korszakot kéne élnünk. (Ez persze nem jelenti azt, hogy a már meglévő művészeti ágak ne lennének fontosak, csak hogy egy újjal gazdagodhatnánk, amit be kéne mutatni a diákoknak, mert közelebb áll az érdeklődési körükhöz, mint mondjuk a festészet, költészet vagy a zene [ma e utóbbi helyett a zaj, mint a dubstep van])
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
mirci18
addikt
Sajnos akárhogy is vitatjuk azt hogy kell e a net az életünkbe vagy nem egy biztos.
Manapság sokkal több dolgot el lehet otthonról intézni ergó kevesebb időt kell fordítani arra hogy utazgass a dolgaid elintézni.
Ami engem mégis aggaszt hogy az emberek azt a felszabadult időt amit nyernek a net által nem arra töltik hogy élvezzék az életet vagy hogy helyeket és embereket ismerjenek meg hanem arra hogy közösségi oldalakon lesegessék más mit csinál plussz a legújabb poénos képeket,Sajnos manapság az a tendencia hogyha a mai fiatalok okostelefont vessznek azt javarészt a facebook miatt veszik.
Döbbenetes hogy mennyire beépült az életünkbe és vajon ez a tendencia meddig fog még így folytatódni.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Rickazoid
addikt
Nézd meg ugyanazt ustreamen, ott mindig jobb. A kipixelesedés és akadás meg nem feltétlenül a ustream hibája, lehet sávszél vagy kamera gond is, ugyanis a korábbi fényévekkel jobb, ugyanott. Szerintem nincs elég bevétele a lapcsaládnak, hogy egy masszív internetkapcsolatra kössenek szerződést, ami visz föl-le bármilyen videót.
Különben a YouTube lenne a legjobb, 1000 feliratkozó felett engedik is a sugárzást, az MA!TV 10.562-nél, a PH!TV csak 1.373-nál jár, de több, mint 1000 mindkettő, tehát engedélyezett kell legyen nekik a live broadcast.Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Lewzke
őstag
"Peti, oda figyeljél amit csinálsz!" Ezen jót röhögtem. Kösz.
-
paatrick
őstag
válasz Rickazoid #61 üzenetére
Most hirtelen megnéztem a legutóbbi MATV adást: galaxy note 8.0
Nálam csúszik a hang, az elején ugrál a kép, az egyszínű háttér vibrál, a kép nem éles. Pedig csak egy 19"-os 4:3-as monitorom van. De ezek szerint lehet csak nálam van a hiba.
Egyébként volt PHTV-n is ustream, csak annyira instabil volt az egész, hogy még az almás és ubuntus emberek is azt mondták hogy nézhetetlen az egész (az is volt, félpercenként szétkapcsolt, vagy csak random elszállt). Ezért pheke visszatért a myshowroom-hoz.
A videók fel szoktak kerülni csak az adáshoz nem mindig van belinkelve.
Ezt a csatornát mentsétek el: PROHARDVERhu6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
válasz Rickazoid #61 üzenetére
"Viszont egy ICT jellegű lapcsaládnál szerintem elvárható lenne, hogy ne egy op.rendszerfüggő programmal lehessen csak élő közvetítést nézni, elvégre itt nem 1% alatt van a nem Windows-t használók aránya."
-Ennyi. A legbosszantóbb az, hogy le sem szarják, pedig nem egyszer és nem kétszer lett már ezért szólva. Ahol ilyen cikk van, már ki is hagyom az egészet, annyira felb..bosszant. .
-
Rickazoid
addikt
Hát én ezeket még nem tapasztaltam, élőben is jó és visszanézésnél sincs gond vele. pheke kamerája meg nem épp annyira jó, hogy igazi különbség legyen az itteni 720p és az ottani 480p között.
Viszont egy ICT jellegű lapcsaládnál szerintem elvárható lenne, hogy ne egy op.rendszerfüggő programmal lehessen csak élő közvetítést nézni, elvégre itt nem 1% alatt van a nem Windows-t használók aránya.
És alig több, mint 20 percce került csak fel YouTube-ra. A 15 órai adás.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
paatrick
őstag
válasz Rickazoid #57 üzenetére
Hála az égnek hogy pheke visszatért a myshowroom-hoz.
Nem elhanyagolható, hogy a PHTV 720p-ben kerül fel youtube-ra, a MATV meg csak 480p, ami szerintem egy ilyen műsornál vicc. Az lenne a lényeg hogy lássam a telefont erre valami elmosódott körvonalakat kapok, a hang csúszásokról nem is beszélve. Nem tudom, hogy miért van ez, valószínű pont a ustream miatt nem tudják normálisan felvenni, de én le is szoktam a MATV visszanézéséről ennek köszönhetően (az élő adásokról meg lemaradok)
Szóval pheke
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
milszab
senior tag
Én most ezt megtapasztaltam, mivel t-home-nal elb...tak valamit és már 2 hete nincsen net! Kb. 2 napig bírtam és muszáj volt szólnom a szembeszomszédnak hogy árulja el a wifi jelszavát...
1 év alatt hány e-mailt kaphatott..?!
-
Rickazoid
addikt
A Silverlight az unortodox. Az MA!TV is már a ustream.tv-n van.
Amúgy nincs azzal semmi baj, ha valaki nem ragaszkodik mereven és csökönyösen a régi szokásokhoz, vagyis nem ortodox.[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Én is várom a feltöltést. Érdekesnek hangzik a téma.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
gekkoXT
senior tag
Ezt a cikket én nemrég lefordítottam. Ha kell feltolom logout-ra
-
Sir Ny
senior tag
,,One moment, please, while the current Silverlight installation status is determined...
Microsoft Silverlight may not be supported on your computer's hardware or operating system. "informatikai oldal vagy miaszösz.
-
-
válasz atti_2010 #49 üzenetére
Szerencsére nem volt még garanciális problémám, ilyen téren nincs tapasztalatom az online boltokkal.
Ha fent van az adás valaki integessen.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
atti_2010
nagyúr
válasz pusszycat #43 üzenetére
Ezt sokan így csináljuk mert ha nem Pesten laksz akkor általában a választék is sokkal nagyobb és az árak is alacsonyabbak egy Internetes boltban, egy szabály van csak az elején olyan boltot kell választani amelyik hosszú életű és normálisan intézi a garanciális ügyeket.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
BiP
nagyúr
Volt adás 3-kor?
Kommentekből nem úgy tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Kibaszott szilverlájt!!! És ha nem vindózom van?
-
sdfasdc
csendes tag
Minden ellenállás hasztalan.
A NET előbb utobb mindenkit beszippant. Vannak ugyan ellenállók, de idővel ők is sorra kerülnek.Aztán ha valami gebasz van a hálózattal jön a kétségbeesés, rinyálás, mint a Borg dolgozók esetében.
-
Én meg odáig züllöttem,h a pendrivot is netten rendeltem… (tv-t,lapost,media playert,orát stb.már van vagy 30 rendelésem eddig)
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
ledgeri
nagyúr
Kiegészítem az első hsz-em:
Individuálisan meglennék nélküle, lokálisan nem, globálisan hiányozna, szociálisan meg megoldható a nélküle való lét:
Ha nem érem el ,akkor az nem zavar, de vannak olyan ügyintézések, amikhez kell amihez az jön még, hogy sok dolgot nem is láttam, amíg nem volt netem, viszont rendezvényszervezésben is igen hasznos...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
nekem konnyu dolgom van. nem vagyok kulonosebben kozossegi ember, a rangom is eleg sok ido alatt jott ossze az a par ember aki fontos, ugyis eler telefonon, ha kell es en is kereshetem oket barmikor. direkt ezert nem vettem meg okostelefont, a heteves k750-nel nyomulok meg mindig.
a net hianya azert lenne zavaro, mert nekem is reggeli szertartas a ph atbongeszese. regen hosszu szabadsagokra jartam (4-6 het) es sosem zavart h kozben nem volt net. ha van hasznalom, ha nincs, nem.
nagyon kenyelmes viszont, informacioforrasnak rendkivul jol hasznalhato (persze betartva h '1 forras nem forras, ket forras fel forras, harom forras egy forras' ) es nagyon kenyelmes is. -
superecneB
őstag
Engem érdekelne, hogy a környezete hogy fogadta?
Engem szinte nap mint nap "támadnak" az ismerőseim (bár az utóbbi pár hónap egész békés), hogy miért nem vagy facebookon, meg, hogy hát ezt a jegyzetet is megkaptad volna ha fenn vagy facebookon, sőt volt már olyan hivatalos egyetemi tájékoztatás amit neptunban nem kaptam meg, csak egy ismerősöm hívott telefonon, hogy olvastam -e facebookon erről megy a diskurzus.Bocsánat nem akartam a facebookot behozni ide, hanem úgy általánosságban az internet nélküliséget hogy viselte vajon a környezete az érdekelne
-
mickemoto
őstag
Érdekes volna ugyanez az eset csak tv megvonással.Én nem nézek tv-t, de filmeket igen.Viszont van aki meg anélkül nem tud meglenni.
-
Qmi
tag
Konkrétan nekem jobb volt nélküle. A napomba belefért az edzéstől elkezdve melón át a pihenésig minden, most meg... 1 év internetes előfizetés után hazaérek és egyből nyomom. Már nem egyszer megfordult a fejemben, hogy kiköttetem szekemberrel vagy kisfejszével
Sajna család (nőnemű) fele (mégjobban) meghüjült 1 év használat mellett, szóval hajkitépős most a helyzet.2 dolog miatt viszont nem valószínű, hogy menni fog: Steam és Internetes kaja rendelés
-
törölt tag
Lehet ezt így nem kellene leírnom, de volt már áramszünet 2-3 órára. Igaz hol nem? Engem nagyon rosszul érintett. Alapvetően el tudom foglalni magam, de volt dolgom a gép (net) előtt, így hát az idő kétszer olyan lassan telt, valami rossz érzéssel társulva. Mintha bezártak volna a lakásba nem tudva, hogy mikor jönnek értem. Fura dolgok ezek, pedig nem vagyok egy világi geek. Dolgozok mi közbe a főiskola végét járom, eljárok haverokkal sörözni (amíg én kólázok ), időnként van barátnő is a listán. Ma például reggel korán felkeltem, hogy délre 70 km-t letekerjek. {Nem geek haverok persze mindig legeekeznek. } Lényeg a lényeg. Normális életet élek, de ha tápom vagy a routerem nem kap jelet, megrökönyödök.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Mielőtt nem volt, akkor is kibírták az emberek... szóval ha valóban arról van szó, hogy ki lehet-e bírni, akkor ki, senki nem halna bele.
Az más kérdés, hogy mostanában nagyon sok mindenhez kell a net pl. az iskolákban, a tárgyak felvételére teszem azt, vagy sok más helyen.
Én ha megyek túrázni vagy nyaralni simán meg vagyok nélküle. Itthon egyrészt munka, másrészt egyéni szórakozás miatt használom.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Lewzke
őstag
-
törölt tag
Érdekes témakört feszeget a cikk. Remélem a beszélgetés fel lesz töltve YT-ra.
-
ronson
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
Más világ, és inkább a gyerekek félreszocializáltságán látszik ez meg... Beteges közléskényszer, már nem csak fiataloknál, de néha idősebbeknél is..
Mint pl ez a post is ,csak ez inkább fórumozás, és tényleg közösségi...
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
kisza25
félisten
én nekem nagyon sokáig nem volt netem kb. 23 éves koromig és addig nem is hiányzott igazán, most így 10év használat után érdekes lenne, csak az online játék hiányozna igazán a többit simán megoldanám net nélkül
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
bteebi
veterán
válasz atti_2010 #21 üzenetére
Ez valahol jogos. De azt se árt figyelembe venni, hogy tényleg erre van-e szükségünk, avagy sem.
Nekem az (is) a bajom a nettel, hogy megragadja az emberek addikciós hajlamát, pedig a drótpostát leszámítva - ami most már tényleg alapvetőnek tekinthető - a net egyáltalán nem létszükség. Én például -szerencsére - remekül megvagyok FB, twitter meg blogolás nélkül, és nagyon hálás vagyok magamnak azért, hogy nem kell még ezekre a hülyeségekre órákat is elcsesznem az amúgy nagyon szűkös szabadidőmből . Egy "valamire való" kamasz szerintem bele is hülyülne (már úgy értem, még jobban) abba, ha egy hétig nem tudná megnézni a haverjai legújabb képeit, kommentjeit a fácsén...
A netezésem legnagyobb részét egyébként itt szoktam tölteni, az asszony legnagyobb örömére .
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Rickazoid
addikt
Én egész sokáig bírom net nélkül. Néha 12 órát is tudok aludni.
ui.: nem szeressük ezüstfényt. Ustream nem lenne jobb?
[ Szerkesztve ]
-
mickemoto
őstag
Szerintem meg lehet szokni ha nincs internet, igaz egy évig még nem nélkülöztem csak kb. egy hónapig.Ezzel csak az a gond hogy manapság már egyre inkább mindent elektronikusan intéz az ember.Persze ha nagyon muszáj akkor minden megoldható csak időigényesebb, körülményesebb.Bár szerintem amennyi időt veszítünk annyit nyerünk is a dolgon.
-
atti_2010
nagyúr
Most lebuktam mivel nincs GPS -em de látom a haver nem tud létezni nélküle ezért gondoltam hogy online de most hogy belegondolok elég hülyeség lenne ha csak hálózattal működne mert általában pont ott nincs net ahol el szoktunk tévedni.
[ Szerkesztve ]
-
szilagyiv
senior tag
Sajos be kell ismerjem, az életem komoly részévé vált a net. Egyébként is távmunkában dolgozom, de minden információt online szerzek be. A munkát leszámítva azért el tudnám viselni az offline életet, persze hiányérzettel, viszont a mobilom nélkül már kiszolgáltatottnak érzem magam - és ez valahol azért baj, érzem én is, de biztonságérzetet ad ha velem van.
-
atti_2010
nagyúr
Viszont a kérdés nem ilyen egyszerű mert ameddig nincs valami az nem is hiányzik de mikor az ember elkezd rá építkezni vagy támaszkodni akkor bizony rosszul esik ha valaki ezt a támaszt elveszi, régen mindenkinél volt autóstérkép vagy ha nem volt a másiknál mert "hátha fog kelleni" most van GPS mi a fenének de ha nem működik akkor jókora bajban vagyunk, ez csak 1 a sok közül.
-
bteebi
veterán
Kemény lehetett .
Pedig időnként el szoktam morfondírozni azon, hogy vajon jobb volt-e az élet net nélkül. Nem mondanám egyértelműen azt, hogy nem volt jobb. Legalábbis szerintem nem volt az rossz, hogy fácsézés helyett offline beszélgettek az emberek, Youtube helyett pedig mondjuk könyvet olvastak (már aki ). Lehet, hogy maradi vagyok, pedig elég fiatalnak számítok még . Magamtól persze már én se szívesen távolodnék el 1 napnál hosszabb időre a nettől .
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Solten
őstag
Mivel a mindennapunk resze lett, elvonasi tuneteket okozna rovid tavon... :-) Hozzaszoktunk hogy gyorsan kapjuk az infot, az agyunk mar raalt.
Reggel melo elott a standard rutin hogy kavet kortyolgatva atfutom az emaileket a telomon.Saor Alba
-
BiP
nagyúr
válasz #56573440 #16 üzenetére
Anno koleszban ugyanez volt. Ha elment (az amúgysem gyors) net, 1 percen belül csomóan kint voltak a folyosón, és kérdezgették (-ük) egymást, hogy "nálad sincs net?"
Alig voltunk függők...
Azóta a mobilok/okostelefonok csak rontották a helyzetet. A kedzeti sokk után én is tudok örülni 1-1 olyan napnak, amikor otthonmarad a teló. -
MCBASSTION
aktív tag
hat nyaron nem is nagyon kell gaz, viszont melohoz kell aram meg net... meg sulihoz is meg gyakorlatilag barmilyen kozossegi dologhoz amit a haverokkal szervezel, mert ugye ok is azt hasznaljak. Itt igazabol nem miattad nem fog menni, hanem mindenki mas miatt.
windows7sins.org
-
törölt tag
engem nem igazán zavar ha elmegy az internet, nem egyszer fordult elő az elmúlt évben... persze másnap általában már letörölgetem a könnyeket, és kimászok a sarokból, ezután jön 5 óra hibakeresés, majd másfél óra kőkemény f5 alázás, kétségbeesett telefonálgatás a szolgáltatóhoz, aztán újabb zokogás...
a forgatókönyv régóta ismert, itt a hivatalos amerikai katasztrófavédelmi oktatóanyag a túlélésre.
-
Muki94
aktív tag
Nem pont nettel, hanem okostelefonnal történt ez meg velem.
Használok mobilnetet, így közvetetten azért az internettől is meg lettem fosztva...
3 hónapig nem volt eszköz, amivel leveleket tudok nézni, chatelhetek, híreket olvashatok.
Eleinte reflex-szerűen a zsebemhez nyúltam, hogy elővegyem. De minek? Semmi dolgom nincs vele!
Egy idő után belátja az ember, hogy a tech világ nem nyújt boldogságot, csupán valamit pótlunk vele.
Tudom, hobbi is lehet, de nem természetesEgy kis olvasnivaló hasonló gondolatokról: Mark Boyle
-
BiP
nagyúr
Egyébként aki egy kicsit ki akar zökkenni, annak egy jó kis teszt, próba lehet.
Olyan, mint a böjt. Sőt, ez is egy böjt (megvonsz valami olyat magadtól, amiről nehéz lemondani).
Mivel máshogy kell élned, átértékeled a dolgokat, több időd marad, magad felé fordulsz, jobban megismered magad, több leszel.És pár mondatot beleolvasva az eredeti cikkbe, ott is valami ilyesmi eredménye lett a dolognak. Úgy érezte, kiégett, el akart vonulni a világtól, viszont jött ez a lehetőség, beleugrott, jól sült el.
Érdekes téma amúgy az egész. -
MarQs
senior tag
Nagyon jó téma!
Ha belefér itt leszek!
Ha nem, lécci mihamarabb tőcsétekfel!
Thx!"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
jerry311
nagyúr
Gyonyoruszep napjaim szoktak lenni, amikor hetvegen otthon felejtem az okostelefonom es nem is megyek vissza erte!
-
saelin
veterán
Nekem volt olyan, hogy anyagi okok miatt több mint fél évig nem volt net... Kutya egy idő volt az.
Hogy információhoz jussak különféle tech újságokra költöttem (néha ki is segített haver)... már akkor is örültem, ha jött a Media Markt-os vagy Edigital-os újság.Mellékesen megjegyezném a szakmám távol áll az infótól.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
BiP
nagyúr
Gondolom ez is olyan, mint minden más, amit megszoktunk vagy a szenvedélybetegségek.
Az eleje nagyon-nagyon rossz, de idővel meg lehet szokni, ki lehet alakítani egy ennek megfelelő életstílust, életritmust.Köznapi példa: az ember elmegy egy hétre nyaralni oda, ahol nincs net. pl.külföldre, és nincs roaming. Elég szar. De pár nap alatt meg lehet szokni, lesz*rod, és akár elkezded élvezni, hogy nem zaklatnak állandóan. De persze utána jó újra a civilizációban, és kicsit bánod, hogy de jó is volt, amikor nem voltál rákattanva a netre
(#8) Csapoati: igen, ez a része fura. Hogy nem érsz el olyan dolgokat, amik érdekelnek. Pl. nyaraláskor a napi híreket/történéseket meg tudod szerezni újságból, viszont pl. a tech-újdonságokról nem igazán értesülsz.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Nyaralás közben jó, de utána már hiányzik a net - már csak azért is, mert szeretek tájékozott lenni a témákban, amik érdekelnek.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
anulu
félisten
-
ledgeri
nagyúr
Ha valaki belép az emailfiokomba 2,5 havonta (90-napos fiókmegtartás van azután mindent törölnek, de egy évig visszaléphetsz...) Akkor bármeddig mivel minden "rögzítődik..."
-
félisten
válasz MCBASSTION #1 üzenetére
Részemről inkább a gáz, vagy a melegvíz menjen el, mintsem a net.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
anulu
félisten
amíg alszom, addig elvagyok nélküle...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
gianni85
veterán
Attól függ hol és mennyi pénzzel Tengerparton elszörföznék nagyon sokáig net nélkül, csak legyen megoldva a megélhetésem
-
donjohnson
addikt
én se sokáig.
például most nem tudtam volna felvenni a tárgyaimat, ha nem lenne net.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MCBASSTION
aktív tag
nem sokaig
windows7sins.org
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hegesztés topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest