Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Kiegészítem az első hsz-em:
Individuálisan meglennék nélküle, lokálisan nem, globálisan hiányozna, szociálisan meg megoldható a nélküle való lét:
Ha nem érem el ,akkor az nem zavar, de vannak olyan ügyintézések, amikhez kell amihez az jön még, hogy sok dolgot nem is láttam, amíg nem volt netem, viszont rendezvényszervezésben is igen hasznos...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph Paul Miller tech újságíró, akit azért fizettek, hogy legyen offline. Teljesen. Most visszatért, és mesélt. Igen érdekes a dolog.
Aktív témák
- Társasjáték topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest