Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz Rickazoid #68 üzenetére
Szerintem egy ponton túl ez vissza fog változni.
Valószínű mivel ez a rohanás a "semmibe" túl sokáig nem fokozható és az evolúciónak is ellentmond csak az a baj hogy azt sütötték az emberek fejébe hogy fogyasszunk többet mert úgy növekszik a gazdaság de nyilván ez nem vihető a végtelenségig, ezért van hogy egyre több használhatatlan vagy semmihaszna kütyüt próbálnak ránk sózni.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
paatrick
őstag
válasz Rickazoid #61 üzenetére
Most hirtelen megnéztem a legutóbbi MATV adást: galaxy note 8.0
Nálam csúszik a hang, az elején ugrál a kép, az egyszínű háttér vibrál, a kép nem éles. Pedig csak egy 19"-os 4:3-as monitorom van. De ezek szerint lehet csak nálam van a hiba.
Egyébként volt PHTV-n is ustream, csak annyira instabil volt az egész, hogy még az almás és ubuntus emberek is azt mondták hogy nézhetetlen az egész (az is volt, félpercenként szétkapcsolt, vagy csak random elszállt). Ezért pheke visszatért a myshowroom-hoz.
A videók fel szoktak kerülni csak az adáshoz nem mindig van belinkelve.
Ezt a csatornát mentsétek el: PROHARDVERhu6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
válasz Rickazoid #61 üzenetére
"Viszont egy ICT jellegű lapcsaládnál szerintem elvárható lenne, hogy ne egy op.rendszerfüggő programmal lehessen csak élő közvetítést nézni, elvégre itt nem 1% alatt van a nem Windows-t használók aránya."
-Ennyi. A legbosszantóbb az, hogy le sem szarják, pedig nem egyszer és nem kétszer lett már ezért szólva. Ahol ilyen cikk van, már ki is hagyom az egészet, annyira felb..bosszant. .
-
paatrick
őstag
válasz Rickazoid #57 üzenetére
Hála az égnek hogy pheke visszatért a myshowroom-hoz.
Nem elhanyagolható, hogy a PHTV 720p-ben kerül fel youtube-ra, a MATV meg csak 480p, ami szerintem egy ilyen műsornál vicc. Az lenne a lényeg hogy lássam a telefont erre valami elmosódott körvonalakat kapok, a hang csúszásokról nem is beszélve. Nem tudom, hogy miért van ez, valószínű pont a ustream miatt nem tudják normálisan felvenni, de én le is szoktam a MATV visszanézéséről ennek köszönhetően (az élő adásokról meg lemaradok)
Szóval pheke
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest