Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
És miért baj a 30mb/s?
Az 240mbit/s, olyan film meg nem létezik, a legdurvább is max 40-50mbit, de azok meg nagyon ritkák.Korlátos, mert a legtöbb tvn nem lehet hangsávot és feliratot váltani.
kmarci25: tökéletesen kezeli az ntfs-t, nézd mg, hogy rendesen be vannak-e dugva a csatlakozók.
-
Zirowe
nagyúr
Nekem routerre kötött hddről megy 25gb-s film tv-n wifivel, ugyanaz már szaggat wifivel r6s-en (még bika antennával is), most fogok szerezni neki egy elég hosszú utp kábelt és majd azzal is megpróbálom, de már lassan lemondtam az r6s hálózati funkcióiról, kár, mert a dlna korlátozott állvány nagy szopás a tv-n, samba ebből a szempontból jobb lenne, remélem a következő széria már jobb lesz.
-
XtremLor
őstag
Mashogy nez ki kicsit, annyira nem nagy a difi....az eleje vegig plexis, es a gumi labat elhagytak....a nagy egreat logo mar az elozo verziokrol is eltunt egy kicsi maradt a sarokban, ugy tunik errol leszedtek teljesen.
A nev megmaradt a wifi-s mindig ilyen nevvel volt kaphato, a belselye gondolom azonos lesz nem hiszem hogy ugyan olyan nev alatt adna ki a gyarto egy uj modelt, mivel csak kavarodas lenne az fw-vel. -
zoltan6
addikt
linkdelight-nál van még mindíg.
-
FefeeX
veterán
Néztem anno hasonló bitrate gyűrűk urát, ami felkonvertált volt, így erősen szemcsés.
Sajnos a bitrate semmit nem ér, ha nem egy magasabb minőségből, vagy legalább ugyanolyanból masterelték... Így mondjuk ez önmagában kevés. Vannak olyan BD lemezek is, amik gyárilag rosszabb minőségűek, ugyan felbontásra megvan, de mégis szemcsés (kamera minősége, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Honda topik
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest