Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
liszi70 #2682 üzenetére
Nekem a Laca0 által is említett, a neten anno 1186_n5 néven fellelhető változat volt eddig fent, mert nekem nem kellenek a csiricsáré kiegészítők, meg mindenféle appok, csak filmnézésre, lejátszásra használom. Felraktam kíváncsiságból nagyon sok itt említett firmet, de nekem a puritán jött be, mert ez kiírta a meghajtó számítógéppel adott elnevezését, a többi meg emlékeim szerint csak betűjelet adott nekik. Hangokról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert csak sztereó erősítőm van. Pár hete lecseréltem a 1.03 mod-ra, azért erre, mert azt írták itt az 1.4-re, hogy nem megy rendesen. de lehet, hogy ezek után cak a játék kedvéért ki fogom próbálni. Nálam a csere semmilyen változást nem jelentett, mert csak a képet nézem.....
Talán gyorsabban (értsd: kevésbé lassan) is áll fel a rendszer ezzel a "puritán" BC firmmel.
Nálam az összes BC változat elindításakor az "Egreat" logo megjelenése után olyan, mintha nem lenne rendesen képszinkron, zölden villódzva ferdén összetörve ugrál a kép, de ha feláll a rendszer és megjelenik a menü, onnan minden ok. Csak a BC csinálja, ha bármelyik másikat tettem fel nincs ez a hiba.
Ha HDMI CEC be van kapcsolva és a lejátszó indítja a TV-t, akkor ez a hiba nem látszik, mert a menünél kapcsol be a tv.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest