- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mindenki ecsetelni akar, pedig a mutató ujjad pont ugyanolyan jól működik a beporzásban.
Na egyébként a paprika önporzó növény, így egy tő is terem magában, ha van beporzás rovar vagy ember által.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ebben az időben az nem lesz elég, miután kihajtanak a magok, meg fognak nyúlni és valószínűleg ki fognak purcanni. Vagy legalább egy asztali lámpa alá tedd őket a kihajtás utáni kritikus első 1-2 hétben, vagy várj addig, amíg rendes napsütéses idő lesz.
Egy minimális fogyasztású ledes asztali lámpa is megteszi, ha nincs más.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én is rendeltem nem rég purple magokat. A purple cheyenne magok jól csíráznak relatíve hideg "szoba-hőmérsékletű" szobában is, nem kell őket meleg helyre tenni. A meleg és nedves környezet a gombák számára is csábító.
Két mag mehet egy pohárba, ha mindkettő kihajt és meg is marad, akkor max szétülteted őket később. Egymástól pár centire tenném őket, hogy a gyökerük ne nőjön egybe a szétültetés előtt. Megfelelően erős megvilágítást meg a csírázástól biztosíts nekik.
Egyébként mint minden paprikánál, nem minden mag életképes. Van amelyik eljut a kihajtásig, de pl. nem tudja ledobni magáról a csonthéjat, és végül elpusztul. Van pl. egy szál olyan hajtásom, ami két hete megállt 5mm magasságban, még mindig rajta van a magház. Igaz nem pusztult még el, de abból se lesz semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest