Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Anathema67 #2071 üzenetére
aha ja akkor a sárréti chilifarm átver... Csernobil és Nyelvterpesz cuccot is vettem tőlük, utóbbit másnap eladtam egy csaj haveromnak mert nekem nem volt csípős, és helyette vettem a Csernobilt és az is 1hét alatt elfogyott mert kiskanállal ettem hogy valamit érezzek. a paprika kivonatos szószból 1 csepp és vad csuklás meg könnyezés. na szerintem pont ezért raknak bele kivonatot
a másik Moruga amit meg vettem kispesti termelőtől van aki 8éve csinálja otthonCPT : februárban voltunk kint párommal a városligetben halfesztiválon, ott volt a Pokolpista termelője most már Chilion néven, mondtam hogy adjanak nekünk kóstolót a legdurvább szószból, vastagon tegyen a tortilla-ra, aztán mikor látta a srác hogy párom és én is lazán berágtuk akkor lepődött meg mert elmondása szerint a többi ember haldoklik kb. mi meg mondtuk hogy nem is érezzük annyira gyenge, aztán persze elmondtam hogy min tanultuk a chilit megszokni és hogy Reaper alatt esélye sincs nálunk, de inkább külföldi tuning szószokat vennék ami tényleg megkínoz.
sajnos a sima chili már semmi egy olyan embernek aki evett kivonattal tuningolt szósztelvileg ha összejön a pénz ebay-es vásárlásra akkor nyártól meglesz a Dave' Ghost Pepper Sauce
az gyenge 800ezer körüli és elég fájdalmas lesz, de még tervezek egy Blair's Ultra Death szószt is szerezni ami szintén ilyen combos kb.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest