- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.White
senior tag
hali!
újra elővettem a játékot, multiba akartam belépni és konami ID-t kért.
megadtam neki a regem és nem enged belépni.
csináltam új reget azzal se.
a konami oldalán ellenben betudok jelentkezni vele.
one time pass kéne neki?
mi lehet a baj?
köszi a helpet! -
Andris837
senior tag
Szép napot!
Aki esetleg szereti a magyar bajnokságot és szeretne is magyar csapatokkal játszani, azoknak mindenképp ajánlom a napokban megjelent HUNPATCH 2013-at.
Forrás a ProEvo Hungary oldalról:
A Kiegészítő tartalma
v.1.0
- Az OTP Bank Liga 16 együttese korrekt keretekkel, felállásokkal, mezekkel (Eredivisie helyére betéve)
- A Ness Hungary NB2 18 csapata korrekt keretekkel, felállásokkal, mezekkel (D2 liga helyére betéve)
(Ajka, Baja, Békéscsaba, BKV, Cegléd, Gyirmót, Kazincbarcika, Kozármisleny, Mezőkövesd,
Nyíregyháza, Orosháza, Szolnok, SZTK, Tatabánya, Vác, Vasas, Veszprém, ZTE)
- A magyar válogatott aktuális kerettel és mezzel
- Editoros arcbeállítások illetve szkennelt arcok a legtöbb magyar játékoshoz
- Gabelogan és Palee74 által szerkesztett speciális arcok a magyar csapatok játékosaihoz
- A 16 NB1-es és 2 NB2-es csapat editoros stadionja valós látképekkel, beépített transzparensekkel
- Egyedi reklámtáblák az NB1-es csapatokhoz valamint a nemzeti válogatotthoz
- Szurkolói transzparensek 27 magyar klubcsapathoz és a magyar válogatotthoz
(egyelőre nem jelenik meg a gameplay toolban)
- Magyar bírói mezek
- Magyar szponzorpack a Football Life játékmódhoz
- Szurkolói hangok minden NB1-es csapathoz és a válogatotthoz
- Sport tv kijelző (3 változatban), m1 kijelző valamint a BL és EL kijelzőhöz DigiSport-os logó (4:3; 16:9)
- Szerkesztett menü- és háttérképek
- Magyar jellegű menü intrók
- Zöld színű betöltő ikon
- Az NB1-es csapatok teljes mezgarnitúrái
- Teljeskörű menüzenei pack
- Szerkesztett labdacsomag
- Valós stadionnevek és stadionlátképek
- Egységes logópack a nemzetekhez, klubcsapatokhoz ill. a ligákhoz és kupákhoz
- Pesedit 2013 Patch 2.0.1-es verziójára épülő adatbázis
- A holland kupacsapatok elhelyezése az Other European Teams-ben
(Ajax Amsterdam, AZ Alkmaar, Feyenoord, PSV Eindhoven, FC Twente)
- Pesedit selectorban választható 3 másodosztály
(Ness Hungary NB2, nPower Championship, Liga Adelante)
- Pesedit selectorban választható 10 féle eredményjelző az egyes ligákhoz (frissített verziók)
- Új gyepek valamint valós reklám- és háttértáblák szinte minden stadionhoz
- Reklámtábla-szelektor az egyes ligákhoz
- Banner
- Szponzor-szelektor (általános ill. magyar)
- Bíróimez-szelektor az egyes ligákhoz
- Blur effekt eltávolítva a játékból
- Új dt08.img fájl az editoros stadionok szerkesztéséhez
- új hajak az editoros arcbeállításokhoz
- GDB mappa a legtöbb csapat frissített mezével ill. faceserveres arcokkal
- 16:9-es és 4:3-as választható menüképek valamint tv kijelzőkKöszönet a készítőknek:
ACP22 – Attlee74 – gabelogan - novak1885 – Palee74 – racz16
Illetve a ProEvo Hungary-nak.
TOVÁBBI INFÓ ÉS LETÖLTÉS ITT
-
Breki
veterán
Pes 2014 Fox Engine
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
és mit érsz vele Csabikám?
semmitakkor már több értelme van (lenne) a Konami supportnak írni
ahogy értelmesebb emberek meg is tettékválasz erre következő volt......
Reply From Konami About The League Ommision
Dear customer,
Thank you very much for contacting the Konami customer support team.
We are sorry about your disappointment and we understand the League mode was one of the most cherished playing modes for some PES players. However, the decisions made by our PES Team have been directed by:
- the vision of an ever better game experience for our users
- assuring a variety of team and professional players which better represents your preferences
- your suggestions collected over the years, one edition after the other.
We can confirm that there will be other modes to play with your friends and fellows online, such as the Master League Online and, with the data pack available in October, the Online Community mode.
inkább elmondok egy megoldást
ML ben ezt beállítod
A way to play League in PES 2013
I think by these setting in master league
I approach close to the the league mode by choosing only me in marketing activity level
in league mode in previous version was no market activitySingle player in league mode better than nothing
-
Breki
veterán
semmit se védtem, nem kell ez a hangvétel
ezt a folyamatos hülye nyavajgást unom mikor 10*-re is ugyanazt tudod csak leírni
semmi mást nem is tudsz értelmesen hozzászólni a játékhoz más hozzászólását pedig ferdíted
inkább ez a semmirekellő álláspontnem azt mondtam, hogy nem kell offline liga
csak baromság ezen nyavalyogni főleg ilyen kisiskolás módon
lehet ebben a topikban egyedül vagyok, de a másik fórumban házigazdaként 70-80 ezer hozzászólásnál tartunk, letöltéseknél pedig kb 8-10 ezernél és akkor az evo-web fórumokról nemis beszéltemhogy megérts még egyszer megismétlem mert látom eddig képtelen voltál felfogni
egyszer sem írtam azt, hogy a játékba nem kellene ofline liga
ez egy kicsit öngól, de tessék nyugodtan", hogy nem kell a játékba offline liga,"
"Neked nem kell, NEKÜNK IGEN!"
semmi ilyet nem mondtam, hogy NEKEM NEM KELLl olvasd talán vissza,
mielőtt olyat állítasz amihez még hasonlót se mondtam
azt mondtam, hogy hülyeség ezért nem játszani a játékkal, mikor egyébként az eddigi legjobb fociprogram -
laca000
őstag
Te vagy az egyetlen a földgolyón, aztán lehet, hogy csak itt a fórumon, aki tartja, védi, körömszakadtáig ezt a semmirevaló álláspontot.
Senki nem beszél itt arról, hogy ez egy rossz játék, hanem, hogy HOL VAN A MINDEN MÁSNÁL EGYÉRTELMŰBB, NAPNÁL VILÁGOSABB, KÖTELEZŐŐŐŐŐŐŐ OFFLINE LEAGUE MOD????Nézd meg, hazánk fiain kívül, hányan "nyavajognak" még a fejlesztők béna módra elcseszett "ötletén", más fórumokon is, ezen a tündéri kis hiányosságon, hogy nincs offline leauge mod.
Te itt könnyen vagy, egyedül vagy a topicban.
Neked nem kell, NEKÜNK IGEN!
És még sok százezer játékostársnak is.
Ha még egyszer leírod, hogy nem kell a játékba offline liga, esküszöm fejbelövöm magam
-
Breki
veterán
KitServer 13.3.0.0 PES 2013 - by Juce & Jenkey1002
-
Breki
veterán
Attól még nagyon jó a játék aki csak ugyanaz miatt nyavalyog magával cseszik ki.
-
Henker2
addikt
Offline liga módot nem is lehet beépíteni a játékba???
-
dragonfx
veterán
valaki léci mondja már hogy kell a konfigot megcisnálni mert ez az xbox.os kiosztás agyrém.tudom mindig ez volt a pes.be de emiatt nem akarom törölni, tök jo szerintem.
ja meg a másik normál ország bajnokságot pl:angol bajnokság, spanyol bajnokság....hogy tudok játszani?melyik menübe menjek?
csak földrész cupa, bajnokok ligáűja és lbertadores kupát látok... -
Barell
senior tag
Sziasztok, sürgős segítség kéne. 2 év után újra PES-ezek de akadt egy kis gond. Felraktam a Pesedit pacthet hogy meglegyenek a csapatok, minden stimm tökéletesen működik. De nem találok liga opciót. Eddig volt olyan hogy elkezdtem ugye pl az angol bajnokságot a manchesterrel és közben jöttek a bl meccsek is. Most ezt nem találom a játékban. Mit csinálok rosszul?
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
PES 2013 Patch 1.03 Oficial
PES 2012 Patch 1.03 Details :
* Improved Goalkeeper’s response towards long range shots.
* Readjustments to the strength of the Skill Card “Speed Merchant”. (Toned down as it was deemed too strong)
* Changes in Search Conditions when looking for Opponents in Online Mode. (“Friendly Match” changed to “Pass Support”)
* Improvements to a variety of modes for an enhanced overall gaming experience.** IMPORTANT **
There are separate update files for the DVD Version and the Download Version. Please make sure to select the correct file, and please note that you will need to close “Pro Evolution Soccer 2012″ before applying the update file.
-
Breki
veterán
Exe 1.02
[link] -
Breki
veterán
Konami Patch 1.02
Details
You will find a detailed list of the issues fixed with the Patch 1.02 below:
1) Fixes to the below issues. We would like to apologise for all inconveniences caused.
Master League Online
The transfer fee and contract fee shown when signing a player is different to the one shown in the breakdown of such costs.
Changes to the squad and the team funds were not reflect immediately when signing/releasing players or receiving gate receipts from matches played.Master League
Sometimes the game would freeze when items obtained in Master League Online were used.Performance Training
It was impossible to complete the "Long-pass" training when Pass Assistance level was set to either [0] or [1].
It was impossible to complete the "Manual-pass" training when the cursor was set to "fixed" when using Personal Data other than "no.1".Edit
Sometimes the game would freeze when importing PES 2012 data. This applies to cases where implementing the data would result in players switching to
wearing boots which were issued in PES 2012 Data Pack 3Information
When a new Data Pack was implemented, users were forced to restart their hardware as a message informing them of non-matching Data Pack versions would
be displayed rendering some game features such as Master League Online, Competition and the Widget inaccessible.
2) The below additions due to customer requests:
General
Users can now choose to enable or disable the Auto Save feature in game modes including Master League and Become a Legend by selecting [System] then [Auto Save] in order.Football Life
Players will wear boots which are unique to them in both Master League and Become a Legend. Any editing done to player's boot settings will also be reflected. However,
please note that this only applies to save data created after the implementation of this patch file.
Changes have been made to how teamwork levels between players increase.
3) General improvements to other modes to improve overall gaming experience.
The details of Patch 1.02 are as listed above.
In addition to these issues, we are also aware of the below. The exact causes are currently under investigation:Online
Customers can be paired with users they added to the Match Block List.
Sometimes, the bonus prize money earned after a Special match can be shown as being 0.
In Inter-Community Matches, customers are sometimes unable to substitute COM controlled players.
If you play a 2 vs 2 match in Ranking match, but then try to play Master league Online and any other one player online matches without deleting the guest user, no matchmaking will take place.Master League Online
After matches, customers may be returned back to the Online Main menu. An error message stating that an unexpected problem in communications with the PES 2013 server is then displayed.
For these issues, any updates will be posted on our official site.
We can also report that the below issues were also fixed during maintenance on 13/11/2012
Courtesy level does not recover despite completing matches in the correct manner.
Special match bonuses could be earned in other types of matches.
We would like to apologize for any inconvenience caused, and thank you for all your feedback concerning PES 2013.http://www.mediafire.com/?fczce98cbdc5uee
-
laca000
őstag
Offline liga mod mikor lesz, vagy életem végéig, vagyis hál' istennek, talán csak a jövő év végéig BL-t kell játszanom?
Amit egyébként nem játszom
-
Breki
veterán
Fifa kamera a Pes-ben
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Huge Patch Coming – Fixes ML Issues + More!
-
Breki
veterán
Get Back League Mode
-
Breki
veterán
gameplay kapcsán egy fontos dologról nem esett szó ez pedig klashman69 tactics
Matt videóiban már szerepelt, de szerintem nem sokan próbálták még ki itt pedig nagyon jóPéldául Barcelona
Premiership taktikák:
[link]Install by putting all 20 teams into your save folder where all the other save .bin files are and import in edit mode.
kétféleképpen lehet a taktikákat berakni
Ebben az esetben be kell másolni ide
//documents//konami//Pro Evolution Soccer 2013//save
PESJP patch esetében pedig:
//documents//konami//Pro Evolution Soccer 2013//PESJP
pes2013 indít EDIT - > IMPORT -> és egyesével be lehet importálni a taktikákat felállást mezeket csapatonként, szerintem innen menni fog
Másik módszer pef filok esetében - olasz taktikák így vannak
Use PES Editor by wild
How to use:
1. Place .pef files (contained in this folder) into PES2013_Editor/cfg/formations
2. Open PES2013_Editor, click on 'teams' tab, then choose team you wish to edit.
3. Choose desired formation/tactic from the 'formation' dropdown.
4. Save. -
Breki
veterán
-
Breki
veterán
nagyon jó lett ez az angol kommentár csak a szurkolói hangokhoz viszonyítva halkabb, de azokat kicsit visszavettem és így szinte tökéletes
érdekes, hogy a pont a két legnagyobb gyengeségében lett jobb így mint a Fifa
van jó angol és eredeti olasz kommentár és nagyon jók az újabb szurkolói hangok is.Mondjuk ez nem a Konami-nak köszönhető
-
Breki
veterán
Nem magamnak örülök, hanem a Pes5-ös gameplay-nak.
Régóta vártunk erre hogy pes5-öt játszhassunk mai grafikával ezt mutattam be itt is
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
FIFA English Commentary [Pes 2013]
-
Breki
veterán
Hát ez fantörpikus.
Először néztem, hogy túl lassú nem az a rohanás, de aztán kezdtem újra ráérezni az elfeledett íííííízreeeeee
Ez az igazi foci visszajött a Pes5-ös érzés olyan megmozdulások vannak szuper labdákat lehet adni érzem, hogy igazi focimeccs folyik küzdenek minden labdáért örülni kell egy lövőhelyzetnek is.
Mondjuk nem lehet akkorákat lőni mint az ISS-el de talán jobb is így.
De nem csalás miatt nehéz és nem olyan csilivili 8 gombos cselezéses mint a Fifa.Áh ilyen kéne multiban.
-
Breki
veterán
vauuuuuuuu
Gameplay from PES5 ported to PES2013
Compatibile with any patch!
Works with 1.00 exe
Works with 1.01 exe -
Breki
veterán
Fifa Angol kommentár
érdekes, hogy a pont a két legnagyobb gyengeségében lett jobb így mint a Fifa
van jó angol és eredeti olasz kommentár és nagyon jók a szurkolói hangok is.Mondjuk ez nem a Konami-nak köszönhető
-
Breki
veterán
Mega ChantPack - PES 2013 by bboylilou
6 Parts Total : 1.2Gb
mirror zippyshare :
Code:
http://www9.zippyshare.com/v/20754565/file.htmlCode:
http://www27.zippyshare.com/v/67587454/file.htmlCode:
http://www36.zippyshare.com/v/94920540/file.htmlCode:
http://www42.zippyshare.com/v/38579226/file.htmlCode:
http://www42.zippyshare.com/v/63366322/file.htmlCode:
http://www1.zippyshare.com/v/24634721/file.html -
laca000
őstag
Azt hittem lett offline liga mod, de nem lett.
-
laca000
őstag
PESEdit.com 2013 Patch 2.2
Jól látom?
"Improved selector: league"
-
hajbel
addikt
Az új nesa gameplay fixert honnan lehet letölteni? Gúgliban nem találom.
-
Breki
veterán
Igen szuper ez az ISS portolt gameplay
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
ISS Gameplay
Gameplay from ISS ported to PES2013
Compatibile with any patch!
Works with 1.00 exe
Works with 1.01 exetovábbi videók
-
hajbel
addikt
Kösz a linkeket! Ez a legújabb yairpatch.com-on lévő revolution patch kamerás vátozata? Csak azért kérdem, mert ott nem esik szó a PES 2012-ről.
Az általad linkelt oldalon kiderült, hogy valószínűleg a dt05-ben vannak a menü ikonok, viszont a calimonche's patchekben a dt06-ban van egy menu icon 1407 nevű file, melynek neve és mérete megegyezik, de mégis a V6-ban ronda ikonok vannak. Talán az lesz a keresett file? Mondjuk az előző alkalommal felülírtam a V5-el a V6-ot de maradt az ocsmány menü. A tutorialhoz pass kell, ami sehol sincs feltüntetve, vagy nem találom, de néztem ezerszer. Esetleg nem tudod, hogy honnan lehet letölteni azt a menü ikonkészletet, ami ugyanolyan, mint a stock, csak különféle színűek az ikonok?
Jó lett a Juve turf
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
= CALIMONCHE’S VISUAL PATCH 2013 =V7= (PESEdit friendly) =
-
Breki
veterán
-
-
Breki
veterán
kitserver free sides
-
hecktor
aktív tag
üdv
két kontrollerrel hogy lehet játszani PES-be, nálunk mindig csak az egyik mozgatja, egymás ellen nem megy :S tippek?
-
Breki
veterán
Ez most nagyon konstruktív hozzászólás volt
-
matesz2001
csendes tag
Szerintem a Pes nem olyan jó játék a fifa jobb
-
hajbel
addikt
Most felraktam mégegyszer az új update-el, de mivel nem lehet kombinálni a yairpatchel, ezért alapból nem játszanék vele, de egyébként is jobban tetszik a SMoKE az igazolásokon kívül, de ha nincs más módja, akkor megcsinálom editben. Szurkolói hangokat tudnál ajánlani, esetleg linkeket adni? Találtam ezt a Macro chants packet, de eléggé hiányos.
-
hajbel
addikt
Érdekes módon megoldódott a probléma. Gondoltam, hogy teszek egy próbát a Smoke patchel. Tökéletesen működik vele a Calimonche V5 és a yairpatch 2.8 is. A PESeditből csak a naprakész válogatott keretek és az igazolások hiányzonak pl. Julio Cesar és Ronaldinho ki volt véve a Brazil válogatottból, Ganso a Sao Pauloban volt stb. Van olyan mod/patch, ami naprakész, vagy kénytelen leszek editben pepecselve megoldani a problémát?
-
-
hajbel
addikt
Láttam tegnap, de az 1.01-es patchel nem akar működni, hiába rakom fel, a stock gameplay megy. Illetve a 2.7-esnél ki sem írta, hogy 1.01-es patch van fent, az újnál már kiírja, de mindkét esetben a stock gameplay marad, a tömörülő és indításra törekvő, csaló ellenféllel, valamint a szellemi fogyatékos védőimmel. Újrateszem a PES-t, 2.0.1-es fix nélkül, bár így nyilván a data pack 2-nek is búcsút inthetek, legalábbis ezt olvastam több helyen. Fő a gameplay.
-
Breki
veterán
yairpatch gameplay patch- gameplay patch V2.8(beta)
changelog
*CPU players in a variety ways
*improved defence line
*improved first touch
*Smoother animation
*much more little fixes and improvment-this is only the beta patch so some bugs can be see in game
-
Breki
veterán
jó inkább mond meg milyen bug van a betett gólomban
-
laca000
őstag
Élcelődünk?
Éppen arra céloztam, hogy a FIFA 97 óta..
Arról meg, hogy én atomrakéták fejlesztésében veszek részt, te mit tudsz?
Csak nem kérkedem vele.
Én sem előre legyártott patcheket telepítgetek a PES-hez, kedves játszótárs.
Arról meg nem tehetek, hogy a PESEDIT nálam nem fagy, reklamálj náluk.
-
Breki
veterán
gyorsan rákeresve két idézet
"Nah lejött végre, felraktam és hát a statok érdekesek...Chelsea taktikája 99-es, a PSG Barca szinten van, de hogy hogyan arra kíváncsi lennék, jah meg néha kifagy. "
"Pesedit patch tényleg nagyon sokszor kifagy, én töröltem egyelőre, reméljük hamarosan lesz fix.. "
-
Breki
veterán
én pedig a legelső super patch készítésében részt vettem meghívott készítőként
Jenkey, Pate ,stb kérnek tőlem dolgokat, szval talán kicsit meg tudom ítélni, mi kell egy patchbe és hogy kell felraknimeg nem olyan nehéz egy telepítős patchet azért felrakni
egyébként a pesedit patch értékeit se tartják éppen korrekteknek és ha olyan hibátlan lenne akkor nem kéne hozzá pl a calomonche jobbnál jobb letöltésekkel hanem ezek benne lennénekakikről pedig írok egyik saját patchet készített az evo-web-en egykét éve másik srác is elég hozzáértőnek számít focis körökben
egyébként mikortól is van Pes?
és mikortól kitserver? :-)tizenégy éve 98 world cup volt
-
Breki
veterán
mármint a pes edites patch miatti fagyás?
lehet sok minden miatt, de jobb szeretek olyan patchet amikor látom mit pakolok be és nem írja felül az exe-m
de ne legyen félreértés én nem a pesedit patch ellen beszélek, csak tudom mennyien fordulnak ez ügyben segítségért az sg-n hozzánk
-
Breki
veterán
az hogy fagy nem szubjektív
az sg pes fórum házigazdájaként és evo-web-es szerkesztőként azért elég sok embertől hallottam, hogy gondjai voltak vele
ez nem azt jelenti, hogy nem jó patch csak sokan nem ismerik igazán a patcheket
csak ez mindenhol fent van egyszerű a telepítése nem kell nagy hozzáértés felrakják, aztán ha gond van hozzánk jönnekEzért készítek és használok én saját patchet illetve kiveszem a patchekből ami nekem kell.
Egyáltalán nem nehéz feldolgozni azt nehéz ha valakinek fociban ez a legfontosabb.
Ezzel nem a programot védve mert szerintem is nagy baromság volt kihagyni. -
laca000
őstag
Ez is szubjektív.
A PESEDIT nem fagy, az van feltéve hozzám is.
Egyébként meg, hogy ki milyen patch-et ad ki a játékhoz, édesmindegy, úgyis a magam kényére-kedvére alakítom a programot.
Egyik patch sem kizárólagos, törvényszerű vagy állandó!
Épp az a szép ebben a játékban, hogy azt csinál vele az ember, amit csak szeretne.
Olyan stadiont készítek, olyan cipőket, olyan arcokat, és később teszem be azt, amilyeneket csak akarok.
Az ML-t meg játssza az akinek hat édesanyja van.
Nem tudom mit olyan nehéz feldolgozni azon, hogy az offline liga mód éppoly természetes és követelmény a játékban mint az ember fején a fül, vagy a száj.
-
Breki
veterán
ismerem a készítőt készítettem neki kérésre stadionhoz grafikát
A Pesedittel sokaknál gondok vannak fagy vagy nem megy rendesen szerintem léteznek jobb patchek csak a többség ezt ismeri.
Az előbbihez is pl a calomonche
Jenkey-ében a Gameplay tool 2013 v1.02 érdekel elsősorban
-
Henker2
addikt
Az új Pesedit 2.0 leírása:
New Features:
DLC: Added DLC 2.0 (summer transfers + boots)
Faces: More than 250 new faces (including Özil, Schürrle), total of more than 430 new faces
Kits: Aston Villa, Chelsea, Everton, Fulham, Newcastle, Norwich, Reading, Sunderland, Swansea, Tottenham, West Ham, Wigan
Transfers: Complete transfers (DLC 2.0), also added some missing transfers such as Boruc + some players like Beckham and HenryFIX 2.0.1:
added 1.01 gamepatch (online compatibility)
johnson and rudy hairs fixed
fixed some duplicated players and missing transfers
added youth players for real madrid
fixed some stuff as recommended in 'suggestions thread'
fixed la liga scoreboard (4-3 version)General Features:
Added Bundesliga, 2. Bundesliga, Liga Adelante, Npower Championship
Added other teams (Viktoria Plzen, BATE Borisov, Metalist Kharkiv, Rubin Kazan, Anzhi, and more)
Correct kits for all Premier League & Liga ZON Sagres teams + Argentina, Brazil, Colombia, Netherlands, South Korea, Uruguay
Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable players
Faces: More than 430 new faces
Fixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and Sevilla
Includes DLC 2.0
Removed blur -
Breki
veterán
ne ez a baromság ha vkinek ezeknél fontosabb hogy legyen bajnokság
nehéz is ezt megérteni, leírtam mennyi mindent játszhatnál, ha nem ezen lovagolnál
focivilágban nemcsak bajnokságok vannak ámÉn például sokkal szívesebben játszanék régebbi világbajnokságokat mégse nyavalygok állandóan miatta.
Nem rakták bele kész játszom mást vele ennyi.
-
Breki
veterán
nem azt mondtam, hogy nem fontos
de hogy ez lenne a legfontosabbmost tényleg kell mondanom ami fontosabb?
jó gameplay
jó grafika és hangok
jó és problémamentes futás
jó online
jó cselezési rendszer
normális keretekés még lehetne sorolni
ezek mind mind fontosabbak
és miért lenne elég két csapat van online játék BL Libertadores, kupák stb
ne beszéljünk már hülyeségetbaromság volt kihagyniuk az tény, de ne állítsuk már be így hogy ez a leges legfontosabb
-
Henker2
addikt
Megjelent a PESEDIT 2013 Patch 2.0
De sajnos offline ligamód még mindig nincs
-
nemcso
őstag
Sokkal élvezetesebb (valósághűbb) a játékmenet, mint a 2012-ben volt.
Én SmoKe patch-eit használtam 2012-ben, és azt teszem fel ebbe is, amint okt.17-én kijön a végleges 5.0 -s verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest