Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakkelr
újonc
andor80!
Mindenben egyetértek. Nekem lg 60uh8507 3D TV van. A Xiaomi Box 3, amit a vetítő okosítására használok és sokkal jobb, mert még a tájszólást is érti, jobb találatokkal. Amit hiányolok ennél az a google. Ha ezen az új pendrive méretű okosítón leszgoogle, akkor veszek. -
ggg1
aktív tag
Köszi a hozzászólásod, de sajnos egyik állításod sem igaz.
1.: Sehol nem szerepel a hozzászólásomban, hogy okosító
2.: De ha úgy tetszik, az az okosító box, amit később hazsnáltam, háromféle tunerrel rendelkezett, simán felvett kódolás nélkül mpeg4 streamet, timeshiftelt, sokkal jobb volt, mint a tv funkciói, az Android+ Kodi, ami volt rajta, ezerszer okosabb, mint a tv bármely része vagy szoftvere, és ha buta tv-t vettem volna, a megspórolt 100 ezerből 3-4 ilyen kijött volna.
3.: Sehol nem szerepelt a használati útmutatóban, hogy a tv egyszer csak majd magától törli a legjobb appokat.
4.: Azért köszi, hogy jöttél megmondani a frankót, kár volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen széket vegyek?
- Akciókamerák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest