Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
... és még te bőven elviselhetőbb helyzetben is vagy hozzám képest, mert csoportvezetőm nekem nappalos műszakban nem is engedi nekem az órát a napközben minket sűrűn környékező vezetőségi fejesek miatt.
Tetszik ez a mesztellennek érzem magam szóhasználat, tényleg durván hozzá lehet szokni.
Tegnap tetettem fel órásnál az eBay-es fémszíjat, valóban meg tudott vele kínlódni, el is kérte érte tőlem az árát, 1500 Ft-ot elkért bizony érte.
Már csak az újra küldött Gadgetwraps fóliáknak kéne megérkezniük az új címre, de nekem már ez is gyanús, mert itteni infók szerint 1 hét alatt meg kéne érkezniük, viszont ez már megint túllépte ezt az időt (igaz, egyelőre még csak 1 nappal), de szerintem berendelek eBay-ről valami gagyi fólia pakkot, mert valami mindenképpen kellene már az órámra sürgősen. :/
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest