Hirdetés
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waterman_
aktív tag
húú nagyon ellene vagyok a mindenféle eszement pc-s kiegészítőknek, de ez tetszik! csináltam is annó egy előlapi panelből, hangerőszabályzós fejhallgató kivezetést, de sajnos a szabályzó poti elég gyéren teljesít és serceg masszívan.
vajon a hangerőszabályzó a fejhallgató kimenetet is szabályozza?
nem csinál vajon túl nagy elektromágneses zajt maga körül? vagy amikor lekapcsolom, akkor abbahagyja teljesen?
2*10 watt kimeneti teljesítmény tényleg megtépázza a tápot?
mert ha ezekre a kérdésekre optimális a válasz, akkor már megyek is keresgélni, hogy hol lehet kapni..re: #16
akik nem olyan túl okosak az elektronikához, azoknak biztos jó vétel (én). mellesleg a két csatorna és fejhallgató kimenet, valamint a jól kidolgozott előlap megérhet ekkora beruházást. mondjuk hangdobozokat én magam csinálnék hozzá, mert most nem lenne mit hallgatnom
respect.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Kaira Fejhallgató (Vezeték nélküli) INGYEN FOXPOST
- Razer Blackshark v2 Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest