Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• waterman_

aktív tag

válasz DuplaZso #21 üzenetére

azért kicsit védem magam.. ne idegesítsd fel magad lécci.:)
    nem vagyok villamosmérnök és a legnagyobb elektronikai nekifutásom az volt amikor 10 ledet forrasztgattam vissza egy lámpába mert nekiszaladt az utánfutó és kiszakadtak.

nos. nekem tökmindegy minek nevezik, csavargatós szirszar, volt rajta két pár egymástól tök független input és output, ráforrasztottam a sztereo kábel megfelelő ereit és juj egyszercsak elhalkult másik irányba meg hangos volt. hogy minek nevezik nem tom, egy régi szar rádióból szedtem ki.

elektromágneses zaj. minek neveznéd amikor a régi erősítő még csak a fali csatlakozón sem osztozik a számítógéppel, de ha az erősítő megy, akkor biza a számítógép fülesén olyan zaj jön, hogy ihaj. ha távol rakom az erősítőt akkor a jelenség szűűnik. hogy pontosan hogy nevezik nem tom. biztos valami "interferencia"..

a fejhallgató kimenet mint olyan szerintem megfelel a phones-feliratú luknak az előlapon. biztos nem tökéletes a körülírásom, biztos nem olyan a meghatározásom mint egy lipschitz tulajdonságnak, de azért csak érthető.:)

én főként openGl könyveket, c++ könyveket, msdn-t, windows api-t, hibaüziket és fórumokat olvasgatok főként, azt hogy mit bír egy számítógép tápja, csak messziről sejtem. szóval mielőtt nem írnál többet ebbe a topikba, inkább nyelj egyet és halandó mód mondd el nekem, hogy amitől félek, hogy serceghet és gerjedhet-e a fülesben a muzsika, ha egy ilyen benn van és üzemel, vagy alaptalan a gyanúm? (figyeled a mondatszerkesztést?:) ) valamint, hogy egy mezei chieftek 400 wattos kimúlik vagy nem, ha használom a gyárilag hozzáadott tyúkbelet és azzal hajtom meg tápról, nem pedig külső tápról? :) megintcsak respect. köszi:)

• waterman_

aktív tag

húú nagyon ellene vagyok a mindenféle eszement pc-s kiegészítőknek, de ez tetszik! csináltam is annó egy előlapi panelből, hangerőszabályzós fejhallgató kivezetést, de sajnos a szabályzó poti elég gyéren teljesít és serceg masszívan.

vajon a hangerőszabályzó a fejhallgató kimenetet is szabályozza?
    nem csinál vajon túl nagy elektromágneses zajt maga körül? vagy amikor lekapcsolom, akkor abbahagyja teljesen?
    2*10 watt kimeneti teljesítmény tényleg megtépázza a tápot?
    mert ha ezekre a kérdésekre optimális a válasz, akkor már megyek is keresgélni, hogy hol lehet kapni..

re: #16

akik nem olyan túl okosak az elektronikához, azoknak biztos jó vétel (én). mellesleg a két csatorna és fejhallgató kimenet, valamint a jól kidolgozott előlap megérhet ekkora beruházást. mondjuk hangdobozokat én magam csinálnék hozzá, mert most nem lenne mit hallgatnom :) respect.

Új hozzászólás Aktív témák