Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Nagyon érdekes, csak kérdéses, hogy miből tudják a sejtek, hogy az ütközés az rossz? Lehet, hogy a szenzorok felől gátló vagy serkentő ingerek érkeznek, de ez a hírvivő molekuláktól függ (pl. GABA vagy acetil kolin) de ha jól láttam akkor itt csak sima elektródák voltak. Lehet hogy csak áramütést kaptak ha ütköztek?
-
floatr
veterán
Ez az egész nagyon kellemetlen gondolatokat ébreszt
-
MBazsee
tag
Ez nagyon érdekes. Néhány hónapja láttam az NGC-n, hogy egy ilyen "patkányagy" egy repülőgép szimulátort vezérelt... először többször lezuhant vele, de később megtanulta az irányítást. Aztán a kutatók nehezítették a körülményeket, mert mindenféle időjárásokat és meghibásodásokat szimuláltak, de az agy úgy is elvezette a gépet.
copin: szerintem azért, mert azokat a "grín písz" sem szereti
-
DarkByte
addikt
Azt a mindenit.
Bluetooth Mouse Brain.
Vajon a robot megijedne egy macskától?
-
copin
őstag
Én úgy tudom, csak a gerinces állatok képesek tanulni. Persze nem tudom hogy kell-e gerincvelő a tanuláshoz. Arra kíváncsi lennék miért pont patkány magzattal dolgoztak.
-
Raymond
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest