Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Nagyon érdekes, csak kérdéses, hogy miből tudják a sejtek, hogy az ütközés az rossz? Lehet, hogy a szenzorok felől gátló vagy serkentő ingerek érkeznek, de ez a hírvivő molekuláktól függ (pl. GABA vagy acetil kolin) de ha jól láttam akkor itt csak sima elektródák voltak. Lehet hogy csak áramütést kaptak ha ütköztek?
-
floatr
veterán
Ez az egész nagyon kellemetlen gondolatokat ébreszt
-
MBazsee
tag
Ez nagyon érdekes. Néhány hónapja láttam az NGC-n, hogy egy ilyen "patkányagy" egy repülőgép szimulátort vezérelt... először többször lezuhant vele, de később megtanulta az irányítást. Aztán a kutatók nehezítették a körülményeket, mert mindenféle időjárásokat és meghibásodásokat szimuláltak, de az agy úgy is elvezette a gépet.
copin: szerintem azért, mert azokat a "grín písz" sem szereti
-
DarkByte
addikt
Azt a mindenit.
Bluetooth Mouse Brain.
Vajon a robot megijedne egy macskától?
-
copin
őstag
Én úgy tudom, csak a gerinces állatok képesek tanulni. Persze nem tudom hogy kell-e gerincvelő a tanuláshoz. Arra kíváncsi lennék miért pont patkány magzattal dolgoztak.
-
Raymond
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest