Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Teljesen egyetértek veled, amit írtál. Most vettünk faterom szülinapjára egy 3850-es HIS kártyát, hogy a COD4-et szépen futtathassa végre. Nincs nagy monitora, ezért egy 1280*1024-et kell csak teljesítenie. Minden csőmaxon, a tesztelésnél Multiban hozta a 70-80 FPS átlagot, ami a 8.6-os driver után kb. 100-110-re ment fel (85 alá sose ment). Azért ez a kis "apróság" cseppet sem elhanyagolható szempont!
Sokat szidták régebben az Ati driverírókat, de azt el kell ismerni, nagyon összakapták magukat.
Az is szóba jött, hogy egy GTX280-as chip legyártása kábé ugyanannyiba kerül, mint egy HD4xxx sorozaté. Ez nem igaz, mivel nagyobb magméretben dologzik az új GTX, és sokkal több tranyó van benne, olyan nagyon emiatt az árból sem fognak tudni engedni, nem úgy, mint az új Ati kártyákból (talán majd 55 nm-en). Szidják viszont a Radeonok hűtését az új szériában, de eddig csak a referencia hűtőket láthattuk, lesz itt még IceQ hűtős is...ennyi.
-
rocket
nagyúr
Nekem aztan nincs miert savanyu legyen, ma is tobb mint egy orat mazsolaztam a HD4850 kartyak osszevalogatasaval bundleval egyutt, hogy legyen majd jovoheten egy normalis kezdo hozzaszolas a kartyak topicjaban

Nem en hozakodtam elo a driverekkel.
1 evebe kerult az ATi-nak mire kiadott egy normalis teljesitmenyu drivert az R6xx szeriahoz, mire ez bekovetkezett mar az RV770-hez varjuk a csoda drivert, bar jelen esetben azert csoda nem kell

Semmi olyat nem irtam a 9800GTX+ egy uber kartya lesz, csak arrol beszeltem, hogy elohuztak farzsebbol egy kartyat ami tokeletesen beleillik a kepbe, ha megjelenik hamarosan, valoban 55nm GPU-ra epul es 230$ korul lesz, vagy megolcsobb, mert addigra eshet meg a HD4850 ara.
Direkt ugy irtam "ha bekovetkezik", pl. az ATi eseteben a HD3870 kapcsan az ar csokkenesek leragadtak az igeretek szintjen nagyon sokaig, es nem lehetetlen most is se minden reszlete igaz a tortenetnek, es jonnek majd a atmatricazott 9800GTX-ek 65nm GPU-val.En mar nem tudom csak framek szemszogebol nezni a torteneseket, uzletileg is erdekelnek a tortenesek, valamibol az AMD-nek megkell elnie, es felallnia a padlorol, igy tovabb latok mint a 22 meg a 34 frame, driverek, es a tobbi

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Videó stream letöltése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő