Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pioneer922
csendes tag
Sziasztok,
olyan embert keresek, akinek a PMX sorozat egyik tagja van otthon. Lenne pár kérdésem.
Ha megtenné, hogy ír priviben, megköszönöm!Üdv.
-
Jól van na, van fejlődés...
Sok dolog tényleg nem látható. Pl készenléti fogyasztás.A Médiában ellenben kiakadtam egy LG tornyon, aminek olyan erős kék fénye volt, mint egy szines jupiterlámpa.
Volt valami varázsa a diszkréten megvilágított törtfehér hátterű mutatós milliamperos AIWA erősítőnek.Az enyém pl sötéten is jól szól.
-
Értem. Én sem vagyok érte oda, mellesleg a cucc gondolom igazi "méreg" árban lehet.
Nem ismerem ezt a felskálázást. A JVC K2 javító technikáját volt fülem hallani.
Na, az Ü-T-Ő-S volt!
Ha tehetem lemezt hallgatok. Ha nem Flac-ot a N8-on. Ha nem megy, akkor mp3-at. De csak azért, hogy eldöntsem: megvegyem lemezen!
Ilyen elvetemült vagyok. -
macika69
tag
válasz
Polarstar #36 üzenetére
Nézd! Tökéletesen igazad van,de amint Te is látod sokan rácuppantak az Mp3-as vacakokra. Több cég is próbált ellent állni ennek. De idő után kénytelenek voltak engedni. Egy csúcs Hi-Fi készüléken mit keres USB csatlakozó? Nem azért, hogy tömörítetlen formátumot is le tudjon játszani (FLAC, APE, WAV), hanem hogy MP3-at is tudjon fogadni. Én ekkor dobtam hátast. Denon DCD-A100 Csúcskategóriás CD/SACD
-
Érzed a helyzet iróniáját, hogy bárki egy régi kedvencével hasonlítja össze, nem egy másik újjal?
És az "új" sosem nyer?
Mintha nem lenne "igazi" fejlődés, vagy csak én érzem?
LCD kijelző? - Több fény, nagyobb élmény? Nóóóórmális???
USB csati elől! - Ja! Jack dugó meg a hátlapon!
Lemezről Mp3 mentés? - Minőség meg a pincében. -
Hi-Fi barlangból vettem meg, egy olyan illetőé volt, akinek High-End Bowers and Wilkins cuccai voltak otthon. Ez volt a "nyaralós zenegép". /nyaralót eladta, ezt is lapátra tette./
Isten áldja meg a fülét! Nekem meg a szemem, hogy ráállt a cuccra!
Úgy befékeztem a bolt előtt, mint prérifarkas a gyalogkakukkban! Lerohantam a lépcsőn, és elrakattam. Másnap már mentem is érte.
Örültem, mint majom a farkának!
Nagy test, nagy hang! Súlyosan jól szól. /Ennek a lakásnak ellenben iszonyat sz.r az akusztikája. - Nem lehet minden tökéletes.../ -
Macika. Így jártunk!
-
macika69
tag
Az előző modell SC-PMX3 és 4 hangfalival adják, ami egy hulladék volt. Sajnos volt hozzá szerencsém. Igaz 2,6 kg/ db igazán nincs is mit elvárni tőle. Engem nem hoznak izgalomba a digitális erősítők...
-
Vannak dolgok amiktől kiakadok..
Pl. Nagy kedvenc JVC kivonult a magyar piacról.
A K2 hangzásjavítóval és mellette élőbeszédkiemelővel is ellátott DVD mikrorendszere igen jó vétel - lenne! Persze máááár nem gyártják. /Az élőbeszéd-kiemelő náluk igen jól működik, annó a VHS videómagnómban is volt. Sőt, előretekeréskor is normál hangot adott a gép! Faxom Blu-réj!!!!! Vissza az őskorban!/
Van még bambuszhangszórós, válogatott alkatrészes "made in japan" hangcucca is. Csak úgy "igazi" tömör cseresznyefa-zongoralakkozott hangszóróval.
Természetesen ez sem kapható erre.
Ha valaki ezeket hallotta, akkor a többi az igen felejtős kategória. /Kisf...om LED világítás!/
Innentől kezdve nem érdekel más. Maradok a 13éves "csak cédés - no mp3" MASH 1 bit-procival, akusztikus lencsés Pana rádiómagnómnál. Úgy szól rajta Pege Aladár nagybőgője, hogy becsokizol a gyönyörtől és könnyes lesz a szemed!
-
CYBERIA
őstag
Kíváncsi vagyok hogy egy jó szélessávú hangszóróhoz képest mit tud ez. Szerintem ebben a kategóriában vakítás a három út.
-
MZperX75
addikt
20éves retro disign!
-
MC Pite
veterán
Min csodálkozunk?
Ismerősnek mutatom a fuji S6500fd fényképezőt, hogy nem egy mai gyerek, de remek gép, élvezni fog vele minden percet. Elkezdi sorolnia mozaikszavakat és divatfícsöröket hogy tudja-e. Rezzenéstelen arccal végighallgatom, és látom, hogy nem mond neki semmit hogy mi a difi 1/1,7"/6Mpixel, és 1/2,3"/16Mpixel közöt; és hogy ezért, illetve a nagy, fényerős, jó minőségű objektív miért teszi teljesen feleslegessé az ilyen üveggyöngyöket - nem kell bekapcsolni, nincsenek hátrányai; alapból normális a mélységélesség, a dinamika átfogás, a zaj, kevés fénynél a fókusz sebessége és kép minősége, ésatöbbi ésatöbbi.De már nem arra van igény hogy jó legyen az eredmény, hanem hogy benne legyenek a csapnivaló minőséget részlegesen palástoló marketingszarok...
-
kiskaktusz
addikt
Tetszik
-
kolosanyi
veterán
Azért azt meg kell hagyni, hogy a Pana marketingeseinél nagyon elgurult a gyógyszer...
"A dedikált Super Woofer mélnyomó biztosítja az erőteljes mélyhangzást, együttműködve a középsugárzásra kalibrált mélysugárzóval. Az önálló erősítők tovább fokozzák a hangtisztaságot, valamennyi hangfrekvencián, melynek eredményeként a vokálok ropogósan tiszták, a mélyhangok pedig dübörgősen erőteljesek lesznek. A hangsugárzó elkülönített dobozai biztosítják a különálló hangszórók közti interferencia létrejöttét. A nagyméretű hangszóróház biztosítja a megfelelő légmozgást, a Super Woofer és a normál mélnyomó számára.
A HC40 új, továbbfejlesztett bambusz membránjai könnyebbek lettek, ellenben szilárdságuk tovább növekedett. Az ének hangok még tisztábbak, és a párbeszédek még érthetőbbek lettek.
A visszacsatolás vezérlő folyamatosan ellenőrzi a bejövő jelet, és ha bármilyen torzulást érzékel, a hangerőt automatikusan, a zajszint csökkentésével és a mélyhang optimalizálásával kalibrálja.
Tárolja el zenéit CD-ről, MP3 lemezről, pendriveról, Music Port-ról vagy akár FM/AM rádióról. A felvett dalok lejátszási listába rendezhetőek, de USB csatlakozón keresztűl pendrivera, hordozható lejátszóra is menthetőek."De azért a többiek is tudnak, nem csak ők.
Samsung
LG
Sharp (ez megint fenomenális kis szösszenet)"Csúcsminőségű és kitűnő hang! Kitűnő hang, egyszerű és közvetlen kezelés, csúcsminőségű anyagokból készült külső és tökéletes csatlakoztathatóság. Ezek voltak az elsődleges szempontok ennek a HiFi rendszernek a tervezésekor, melyeket a Sharp mérnökei a kezdetektől a legjobb tudásuk szerint követtek. A csúcsminőségű hangzás az alapanyagok gondos megválasztásával és a kitűnő elektronikával kezdődik és a csúcsminőségű anyagokból készült 2 utas hangszóróval zárul. Az erős fém készülék ház kiküszöböli a torzulásokat és negatív frekvenciákat. Élvezze Ön is a Sharp új HiFi-rendszere nyújtotta Hifi hangminőségét. Hallgassa kedvenc dalait az USB 2.0 porthoz vagy a vonal bemenethez csatlakoztatott hordozható zenelejátszójáról. A mély hangok még nagyobb teljesítménye érhető el, ha egy mélynyomó ládát csatlakoztat a készülék mélynyomó kimenetéhez. Élvezze CD/CD-MP3/-WMA lemezeken rögzített zenéit, vagy a beépített 40 állomásos RDS FM rádiót. A rádió ASPM funkciója segítségével könnyen megkeresheti és eltárolhatja lakóhelye összes elérhető rádióállomását. A kiváló 2x 50 Wattos (RMS) erősítő dinamikus hangzást nyújt. S végül ne feledkezzünk meg a készülék 2 utas bass reflex hangszóróiról sem, melyek a legjobb minőségben adják vissza kedvenc zenéit."
Philips (mondjuk ez még elég konszolidált)
Mondjuk azt nem értem, hogy sokszor ezek a mindenféle mikro, mini, akármilyen tornyok belekerülnek vagy 100-150 ezerbe, ha nem többe, ahhoz képest meg nem nyújtanak olyan hangminőséget. A dizájn az sok esetben tényleg jól sikerül (kivéve ha ilyen mindenhonnan ledek világítanak, mint a karácsonyfán, meg mindenhol meg van törve a vonalvezetés valami idióta formával stílusú a cucc), de pont az veszik el, ami a lényeg lenne. De mondjuk legalább eljutottunk oda, hogy a legtöbb ilyen cuccon van valamilyen dokkoló, meg vezeték nélküli csatlakoztatás, hurrá...
szerk.: Csak random kerestem pár ilyen ökörséget, nem volt benne semmi logika, csak kíváncsi voltam a rizsára.
-
eclipse006
őstag
Mit ér a hiperszuper rezgésmentes feature, ha a hangfalak pl. egy asztalon vannak a komponensekkel. Azokat a rezgéseket kétlem hogy kivédené.
Egyébként a szüleimnek, hasonlót akartam venni régebben, csak az SC-PMX3-as verziót, ami azért olcsóbb volt, de végül nem lett belőle semmi..
Az átlag minihifiknél jobb az tuti. -
törölt tag
Kár hogy ezeknek semmi értéke nincs, ugyan annyit ér mint egy design váza a lakberendezési osztályon.
PR-az naaaooon megy nekik
-
McSico
senior tag
válasz
freemanone #15 üzenetére
Ez volt a kedvencem nekem is...
Csak az a kérdés, hogy ha nincs átalakítás, akkor mi jön a hangszóróból?
(de talán hagyjuk a technikai részleteket) -
hoffman_
nagyúr
Végig se olvastam, szokásos marketing szófosás, és az ára is horribilis lehet, de ettől függetlenül nagyon tetszik, és Panasonic, szívesen betenném a tv alá.
-
freemanone
addikt
A marketingen iszonyat jót röhögtem!
A kedvenc részem, ahol hangsúlyozzák, hogy nincs digitálir jelről analógra alakítás!
-
Szifon dokkolót minden hifire, mikrosütőre, cserépkályhára, mosógépre, porszívóra, turmixgépre!!!
-
szp1
addikt
Bizony ez csak egy hifi-nek álcázott ájpod dokkoló.....
Hol vannak már azok az idők, amikor még egy igazi zenebarát is elgondolkodott egy-egy Technics cucc megvásárlásán.
R.I.P. Matsushita Electric. -
junior11
veterán
Nekem tetszik, már a PMX4 is nagyon jó szólt.
-
MC Pite
veterán
Fel sem merült bennem hogy te vagy Andersen közeli rokona; ennyi... szöveghez profik kellenek, nem feltételezem hogy a cikkírók ilyenek, mert aki ennyire jó, már el is viszi egy nagy cég
Nem zavar hogy egy divatos mikrotornyot csinálnak, de hogy a **** megpróbálják *** beállítani és ezt cukormázzal leöntik, az csúcs. Mindegy, valószínű aki ezt veszi, nem is olvassa ezeket a dolgokat róla; és hát valamit nektek is be kell rakni, ami meg a gyártótól jön.
Meg különben is, egy feszült munkanap után jólesik ilyeneket olvasni
Písz, somolyogjunk együtt
-
Apika
addikt
Nekem tetszik ez a dokkoló....
-
MC Pite
veterán
Jóvanna', de akkor is q**a gáz ennyi haz... őőő... hülyeséget összehordani!
Ez tuti egy csapat műve, mert egy ember nem lehet ennyire hülye!
szerk: És ez a kicsit finomított változat már, az eredetit jobb hogy nem olvastam
A konstrukcióról direkt egy szót sem szóltam, mert ez a divat(os) kategória, ide ez való/jó... -
T_Stark
őstag
Az audiofil fórumtársak ne olvassák el a szöveget
-
kolosanyi
veterán
Nem szoktam odalenni az ilyen izékért, viszont kövezzetek meg, de szerintem k*rva szép.
-
MC Pite
veterán
Beszarok ennyi hülyeségen
'abszolút prémium kategóriás mikro hifi rendszerrel '
'teljesen digitális erősítőrendszer jelentősen csökkenti az audiojel zajszintjét azáltal, hogy a zenei adatokat közvetlenül digitális formában, analóg átalakítás nélkül dolgozza fel' *sírva röhög*
'amely...a digitális jelfeldolgozás során esetenként keletkező rezonanciazajokat minimalizálva a lehető leghívebben adja vissza az eredeti hangzást' *ellentmondás maguknak*
'háromutas hangsugárzórendszerrel büszkélkedhet'
'egy szupermagas-sugárzóból, egy lágy dómos magassugárzóból és egy mélyközépsugárzóból áll'
'csavar típusú hangsugárzó-terminálokkal is rendelkezik, amelyek egy kiváló kábeles kapcsolaton keresztül is javítják a hang minőségét, valamint nagyobb stabilitást biztosítanak a jelátvitelben'
'maximum 120 watt kimeneti teljesítményt produkáló termék'Kurvajók, még mindig a szememet törölgetem
-
NomadND1
senior tag
Szeretem a Panasonicot, de ez igazán rusnya lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A háromutas hang- és átdolgozott digitális erősítőrendszer kiváló hangzást ígér.
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest