Hirdetés

Panasonic SC-PMX5: új mikro torony a felső kategóriában

Hirdetés

A japán vállalat bejelentette, hogy egy abszolút prémium kategóriás mikro hifi rendszerrel bővíti otthoni audió eszközeinek kínálatát. A cég a termékkommunikációban kiemelte, hogy a teljesen digitális erősítőrendszer jelentősen csökkenti az audiojel zajszintjét azáltal, hogy a zenei adatokat közvetlenül digitális formában, analóg átalakítás nélkül dolgozza fel.

Panasonic SC-PMX 5
Panasonic SC-PMX 5

További előnye a vibrálásmentes technológia, amely elméletileg még a digitális jelfeldolgozás során esetenként keletkező rezonanciazajokat minimalizálva a lehető leghívebben adja vissza az eredeti hangzást. A digitális erősítő mellett az SC-PMX5 háromutas hangsugárzórendszerrel büszkélkedhet, amely egy szupermagas-sugárzóból, egy lágy dómos magassugárzóból és egy mélyközépsugárzóból áll. A torzulásmentes hangzás elérése érdekében a hangsugárzók a basszustól a szopránig frekvenciatartományokra osztják a hangjeleket. A lágy dómos magassugárzó-membrán merevségének növelésével javult a magas hangtartomány reprodukciójának minősége. Ezenkívül az SC-PMX5 úgynevezett csavar típusú hangsugárzó-terminálokkal is rendelkezik, amelyek egy kiváló kábeles kapcsolaton keresztül is javítják a hang minőségét, valamint nagyobb stabilitást biztosítanak a jelátvitelben.

Panasonic SC-PMX 5
Panasonic SC-PMX 5

A központi egység alumínium készülékháza kifejezetten elegáns külsőt kölcsönöz a maximum 120 watt kimeneti teljesítményt produkáló terméknek. A felső részre került a ma már elmaradhatatlan dokkoló, amely iPodok és iPhone-ok fogadására képes. A modell a CD-k mellett képes a csatlakoztatott hordozható médialejátszókon, illetve a külső merevlemezeken, valamint pendrive-okon található MP3 zeneszámok megszólaltatására is. A mikro torony elvben márciustól már megvásárolható, ám áráról hivatalos információval egyelőre nem szolgált a gyártó.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés