- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért nem eszik olyan forrón a kását, egy 7" körüli kontroll monitor alsó hangon is 50-70 ezer forint. De akkor ez még csak az alacsony felbontású fapad TFT modell.
Mezei Android/iOS tabletre nem tudom milyen jó megoldás létezik átvinni a képet. Szerintem a Wi-Fi képmegosztással elég nagy lesz a késleltetés ahhoz, hogy sporthoz alkalmatlan legyen.
-
Stauffenberg
nagyúr
Egy döglött alaszkai lazaccal pofoznám fel azt az idiótát, aki szerint jó buli a mikrofon bemenet lespórolásával szegmentálni.
Egy tökéletes utazgatós-vlogger kamera lenne, de nem a Panasonic szerint. Ők inkább úgy gondolják jó lenne ha többet költenél, mert ennyi pénzért nem fér bele. Persze ott van valamivel drágábban a G7, csak éppen az sokkal nagyobb is.
Ezen logika mentén viszont már csak azt nem értem, hogy a G7-be mi a francnak kell mikrofon bemenet, elég lenne az a GH-ban is, lehetőleg az opcionális markolatra kiköltöztetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI POCKET 2 Standard kamera + PolarPro Cinema filter set kiváló állapotban eladó!
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest