Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Hát ezaz, mindenkinek más az igénye. Tartottam tőle, hogy ezt a részét utálni fogom, aztán rövid idő után észre se vettem. Csak akkor hiányzott mikor a munkám akartam videózni, némi segítséget adott a kontrollhoz a wifi-s mobil app. Ha sok ilyet kellene/szeretnék csinálni akkor viszont beszerzek egy bármilyen ~8-15e ft-os monitort és mivel ezen van élő tiszta hdmi kimenet ez lesz a kontroll.
Ennél sokkal jobban hiányzik a G6 keresője, mert ennek az optikai része elég gyengére sikerült, meg a képaránya is. Itt sokkal jobban kijön, hogy a 4:3 képarány jobban illeszkedik az emberi szemhez, jobban kitölti, jobban jön ki a 16:9 miatti vágás is. Ez van.
Viszont ezek ellenére árához képest nagyon jó gép, a szenzorstabi pedig mindent visz, brutálisan 'megfogja' a képet.
Itt van egy séta és futó teszt IS nélkül és vele:
IS teszt
Ez pedig egy kirándulós, momdhatni valós körülmények között:
Kirándulás -
t72killer
titán
Biztos lehet, majd még ezt végigjárom. Nagyon friss még nekem ez a gép, szumma 2 órát ha játszottam vele konkrétan. A játszás része volt pl a sokISO-s képek felturbózása photoshop stackinggel és a stabi tesztje. Utóbbi ma majdem éles bevetésre is kerül, de sikerrel lebeszéltem a főnökasszonyt a múzeumról
. -
t72killer
titán
-
hito
nagyúr
Ne. Egy rakas nem Pana vazon (Canon, Sony, Samsung, stb) megoldhato a dolog. Ezen kivul minden Pana vaz is jo lehet neked, amit nem az EU-ba szantak. Ebayen talalsz ilyet, akar PAL rendszerut is. Nekem pl. GM1-em volt, ami PAL volt es limit nelkuli. De talalni akarmelyikbol, csak sajnos meg is kerik az arat. Egy GH3-at vettem multkor majdnem ebayen, ami limit nelkuli volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.
Ha a dobozát kint hagyja, akkor könnyű-kicsi darab. Tudom, gari meg minden - őszintén nekem fotós cuccal az életben nem volt még garis problémám.
?